Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Leo Veinbergs

+901

 
  • 11

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 3803 skatījumi

Jautājums MEITENĒM!

Ģimene un attiecības » Attiecības

Vai jums patīk vīrieši,vai puiši kas ir ģimeniski,domā par bērniem,ģimeni un nākotni jau diezgan agri?Man ir tā,ka es jau kopš 16 gadiem gribu bērniņu,man vienkārši tik ļoti patīk mazi bērni...Tas taču ir vienkārši ideāli,audzināt savu bērnu,ka tu zini ka viņš ir atkarīgs tikai no tevis,apzināties ka kāds bez tevis pasaulē nemaz nebūtu un neidzīvotu-ir vienkārši mmm...Ar mani laikam ir tā,ka man ir bijusi ŠAUSMĪGA bērnība,mani vecāki pameta ar mazo māsiņu,beigās tēvs uzradās atkal,diezgan cietsirdīgi nosita manu māsu,manā acu priekšā.Varbūt tieši tāpēc es tik ļoti mīlu bērnus,jo pats esmu ticis nemīlēts,pazemots u.t.t un zinu kā tas sāp..varbūt tieši tāpēc gribu savu bērnu ļoti ļoti,lai uzaudzinātu bet nepieļautu tās kļūdas ko pieļāva mani vecāki.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (11)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
protams ka tas ir labi ka vīrietis domā par nākotni ,par bērniem ,u.tt. tas ir pat ļoti apsveicams jo tas arī parāda to ka vēl uz pasaules ir tadi cilvēki kas mīl patiesi un grib patiesi bērnus ;)tas ir forši!!un kā jau tu pats teici ka tagad neplānojat kā peēc kalendāra kad bus un kad ne,,jo kā būs lemts tad ar būs (es ar ta uzskatu ) tā kā lai veicas ;)!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Man patīk! =) Protams,mazulim vajag atrast īsto laiku un cilvēku,ar kuru kopā uzņemties šo visvislielāko atbildību no visām,kāda vien cilvēkam var būt.

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Jā,pilnīgi pareizi..Bērns tā ir atbildība uz visu mūžu..pēc tam pateikt ai man apnika vairs nedrīkst.. :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Anna Radionova

+6872

 
Leo,protams,ka patīk.Pati jau no 14 sapnoju par mazo,bet mes ar draugu domajam logiski,ka tagad tas nav iespejams,Latvijas apstaklos. Mes neesam no vecakiem atkarigi.Ir mums savs dzivoklitis,bet nav istais laiks bebim.Berni ma ari loti patiik,bet vel par atru.Lai veicas.

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Nu skaidrs.Paldies ;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Krista...:)

+3228

 
Es tevi tik labi saprotu..mes ar draugu nakam ari ne no pasam labakajam gimenem..un tiklidz runa ir par berninju, ta mes uzreiz saprotam ko darisim, lai musu mazulim butu vislabakie vecaki..tik daudz esam ieguvusi negativu pieredzi... ari mes vel tikai planojam....
bet ja godigi, tada berniba- gruta- dzive dod prieksroku, jo jau berniba daudz ko iemacies un saproti KA NEDARIIT, lai butu laimiga gimene.

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Jaa,tas laikam ir vienīgais pluss,Jo tu nekad nepieļausi tās kļūdas no kurācm dzīvē esi jau cietis.. :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

:: Linda ::

+11

 
Es domāju, ka tas ir jauki, ka velies un esi gatavs uznemties atbildibu par bernu, tas meitenei liktu nojaust, ka esi gatavs nopietnam attiecibam, nevis vienas nakts sakariem. Tomer vissvarigak - atrast isto meiteni, ar kuru radiit berninu. :)

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Īstā meitene jau ir atrasta..bet laiks rādīs,kas un kā..plānoti bērnu taisīt nav smuki manu prāt,visam jānotiek tā:pašam no sevis,būs-būs,nebūs-nebūs.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sākumā vajag piemērotus apstākļus mazajam ,lai varētu lutināt un nodrošināt ar visu to pašu labāko un tad jau var plānot .. :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līga Bērziņa

+4648

 
Nu Tu patiesībā esi super :) žēl par tavu bērnību :( Tikai vai esi bērņukus kādu laiku audzinājis, mazgājis dupšuli un mierinājis kad raud, sabāris kad niķojas ? Cēlies tik agri ...un tad vairs nevar iet, kur pašam gribas un kad gribas... tomēr par cik Tev ir bijusi tāda bērnība iesaku pagaidām vēl sevi palutināt.... (paši arī ar draugu gribam mazo... mums gan gadu vairāk un ar ģimenēm ir paveicies)... tomēr brīnišķīgi būt neatkarīgam un jaunam :) Kamēr Tev nav sava mazuļa velti savu mīlestību tiem, kuri ir bērnu namos un cietuši līdzīgi kā Tu :) .... :) Un cik sapratu tavai meitenei nav vēl 18.... tā kā.... tā, kas šobrīd šķiet īstā pēc laika var izrādīties pavisam neīstā...lai Tev veicas.... '

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

''Tikai vai esi bērņukus kādu laiku audzinājis, mazgājis dupšuli un mierinājis kad raud, sabāris kad niķojas ? Cēlies tik agri ...un tad vairs nevar iet, kur pašam gribas un kad gribas...'' uz šo atbildu ar Jāā ;) un arī visas lietas,kuras tu pieminēji liekas jaukas,kaut citiem tas traucē utt..un tev galīgi nepiekrītu,bet tu mani nesaproti,tāpēc arī tā,bet nu katram savi uzskati,un katrs dzīvo pēc tiem.. ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bet protams, ka patīkami apzināties, ka puisis grib bērnu, un kur nu vēl vairāk, ja viņš to vēlas ļoti, ļoti.. :)
Pašai ļoti, ļoti gribās bērniņu, bet apstākļi neatļauj radīt mazo brīnumiņu.:( Krīze u.t.t.. :(
Varbūt kad būs labāki laiki.. :)
Bet nu, visādā lai veicas nākotnē! Tu būsi labs tētis.. ;)

pirms 14 gadiem  

Leo Veinbergs, pirms 14 gadiem :

Nu paldies,Lai tev arī veicas ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

gan bērns pats zinās kad viņam īstais laiks, bet protams, ja neesi vēl gatavs, vai nav tādu apstākļu, ir tikai tavā ziņā vai tu to aizkavē, vai varbūt tomēr ne. katram pienāk savs laiks, kad rodas šāda vēlme.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kintija Lude

-60

 
tev bus berni,tev vel viss prieksa....Lauven es ari gribu bernu un tu zini to... :*

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.