Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Miss VIP in UK

+2392

 
  • 22

    Atbildes

  • 7 balsis
  • 5684 skatījumi

Kā pareizi izvēlēties kāzu kleitu?!

Ģimene un attiecības » Kāzas

Pasākums nāk virsū, bet sevi kleitā tā arī īsti neredzu. Bija doma par baltu skaistu bikškostīmu, bet nu... Līgavainis tomēr grib mani redzēt kleitā. Esmu izpētījusi žurnālus, internetu, bet īstais sapnis kā nenāk, tā nenāk. Ko darīt??? Piebildīšu, ka krāsai nozīmes arī nav... Varbūt ne gluži melnu, bet kādu rozā, sarkanu, vai debess zilu...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (22)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ulla Kavicka

+140

 
Nostājies pie spoguļa.Aizver acis.......un lēni,lēni tās atdari.....Skatienu raidi no pirkstgaliem uz augšu...Un iedomājies sevi kā eņģeli savam mīļotajam!Tici,tērps domās un vīzijā pats pie Tevis atnāks!Tāds,kādā Tu jutīsies vislabāk!Lai jauka Tev tā mirdzošā diena!Un mīlestības pieskāriens nekad,nekad lai neatstājas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

ELĪNA BAGĀTA

+860

 
neesmu vēl nemaz tik pieaugusi lai domātu par kāzām, taču man šķiet ka vajag izvēlēties kleitu kas tev pašai patiešām patīk un piestāv. Precēsies taču tikai vienu reizi, un arī kleitu vilksi tikai vienu reizi, tāpēc tai jābūt tādai kādu tu to gribi. var arī kleitu izīrēt, lai pēctam nav žēl turēt skapī, bet var arī nopirkt un ilgi atcerēties laimīgo dienu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 6

    balsis

Gundega Ezera

+2960

 
Nav jau tāda kritērija - pareizi vai nepareizi izvēlēta kāzu kleita. Tā ir katra paša gaumes lieta. Ja Tu izmēries vairākas kleitas un jūti, ka viena no tām Tev izskatās ļoti labi un jūties tajā skaista un laimīga, tad tā ir īstā. Tai jānes līdzi svinīgs noskaņojums un graciozs izskats. Mūsdienās nepastāv nosacījums, ka tad ja līgava nav nevainīga, kāzu kleita nevar būt balta, vai līgava nedrīkst likt plīvuru. Manuprāt, šīs morāles normas sen ir novecojušas. ;)

pirms 14 gadiem  

Miss VIP in UK, pirms 14 gadiem :

Par morālēm es jau labu laiku nedomāju - tas nu ir fakts. :)
Es tik domaju - vai tas ir normāli, ja neredz sevi kleitā. Parasti meitenes jau no 5 gadu vecuma sapņo par to - kleita, līgavainis, altāris, ziedi, TORTE! utt..
Vīzijas nav... Bet gredzenus gan es redzu!
Nu paskatīsimies.. Paldies par komentāriem! :)

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Par to gan neuztraucies. Teikšu atklāti - pati nekad neesmu pirkusi kāzu kleitu un arī es sevi tajā neesmu nekad iztēlojusies. Un vai maz vajag ? Domāju, ka nē. Tā Tev būs jauna pieredze, lieliska diena un patīkams satraukums, jo viss, kas notiek pirmo reizi ir atmiņā paliekošs. Ceru, ka kāzu kleitas iegādes diena Tev būs viena no skaistākajām dienām, bet kāzu diena - otra. Apsveicu un veiksmīgu pirkumu :)

Miss VIP in UK, pirms 14 gadiem :

Paldies par laba vēlējumiem!!!!
Ceru ka tā arī būs! :)

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Laine Jaukā

+80

 
Galvenais, lai labi izskatās, izceļ Tavu augumu un tā! :) Zinu, ka Lietuvā, tirgū, var nopirkt pasakainas kleitas - vienkārši burvīgas un nav jāšķiras no milzīgas naudas summas! :) Galvenais jau lai kleita balta un kupla - manas domas, tad izskatīsies tiešām kā pasakā!
Veiksmīgu kāzu dienu :))

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Zenta Vīksna

+110

 
Nāku no pagājušā gadsimta.Redzu Jūs kāzu kleitā sniegbaltā,ar pieguļošu augšdaļu un kuplu apakšējo daļu.AUGŠDAĻA izrotāta ar fliteriem un pērlītēm.UZ ATKAILINĀTAJIEM,nedaudz iedegušajiem pleciem it kā nejauši uzsedzies balts pūkains apmetnītis.Un,Jūs ,augsti paceltu galvu ,dodaties pie altāra.Šī kleita tikai Jums UN tikai šai dienai.Nesiet to ar mīlestību.

pirms 14 gadiem  

Miss VIP in UK, pirms 14 gadiem :

Mmmmm..... Jā....Man sāk patikt! :) Paldies! :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Nu varu tikai piekrist daudziem citiem jau šeit esošajiem komentāriem :) Bet mana metode ir sekojoša - staigā pa veikaliem un mēri visas kleitas pēc kaŗtas, kuras patīk, sanāks baigā mērīšana, bet tad būs viena kleita, kuru Tu uzvilksi un vienkārši jutīsi - jā, šī ir īstā :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pie laba suveeja ja tu neko neatrodi salonos jo suveejs tev uzsuus tiesi taadu kaa tu veelies un maksa arii buuus mazinja tikai baltu audumu janopeer kas neizmaksaa tik daargi

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Gita Sedola

+231

 
Varbūt varētu pašpikot kko no 5.elementa, bet tās ir tikai manas subjektīvas domas.

pirms 14 gadiem  

Miss VIP in UK, pirms 14 gadiem :

Laba doma! :D

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Atverot acis.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Līga Šomka

+55

 
kāds sakars vīram ar kāzu kleitu - ir tak tada paruna, ka vīrs nedrikst sievu pirms tam redzet kāzu kleitā. Tā ka :D

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.