Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1708 skatījumi

Kur Rīgā var iegādāties Rīgas Melno balzamu Rūgtais ... Pudele tāda pati, tik mazs uzraksts savādāks, rakstīts - rūgtais.

Ēdieni un dzērieni » Alus, vīns un stiprie alkoholiskie dzērieni

Dzēriena krāsa - caurspīdīgs, garša - nu varbūt kādu drusku rūgtāks par klasisko melno balzamu. Apstaigāti jau kāds ducis ar veikaliem, bet kaut kā nesokas ar rezultātiem. Varbūt kāds zina kaut ko par šādu dzērienu- varbūt tāds ir kādreiz ražots, vabūt tiek ražots eksoprtam?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Info

+20

 
"Latvijas balzams" ražo 2 veidu balzama produktus - Rīgas Melnais balzams (klasiskais, rūgtu garšu) un Rīgas Melnais balzams Upeņu. Neviens no tiem nav caurspīdīgs. Nav arī šāda veida eksporta produktu, kā arī vispār produkta ar minēto nosaukumu.
Dažas versijas:
1) Ja uz pudeles etiķetes kreisās puses augšā vijošajā lentā ir rakstīts "Herbal bitter", tas liecina par produktu ražotu pirms 2005.gada. Bitter - dzērienu kategorija, pie kuras pieder arī Jagermeister u.c. Kopš 2005.gada tur rakstīts "Spirit drink". Tomēr pat šajā gadījumā dzēriens nav caurspīdīgs, ja vien nav viltots.
2) Tā kā "Latvijas balzams" neizmanto pudeles atkārtoti, ir jautājums - kas uzpirkšanas punktos un kāpēc tās uzpērk.
3) Jau sen pudeles netiek aizdarītas ar mazu korķīti + lakas kārtu (kā padomju gados). Jebkas cits kā caurspīdīga plastikāta aizsargkapsula pār pilna izmēra korķi ar brūnu augšdaļu v- aizdomīgi.
4) Ierosinu ziņot "Latvijas balzamam" (atsauksmes@lb.lv / tel. 80009990). Vēlama pudele vai tās f

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vai tad pašā LB veikalā nav? :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

"Dzēriena krāsa - caurspīdīgs, garša - nu varbūt kādu drusku rūgtāks par klasisko melno balzamu." Nespēju iedomāties caurspīdīgu dzērienu, kas garšotu tā pat kā balzāms, tikai būtu rūgtāks :(

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.