Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Santa Skutele

+262

 
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 1749 skatījumi

Kurs piegādās šampi šovakar?

Ēdieni un dzērieni » Alus, vīns un stiprie alkoholiskie dzērieni

Varbūt kāds zina kas veic alkohola piegādi uz mājām pēc 22:00?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • -2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Alkohola tirdzniecība pēc 22:00 nav atļauta, tā, ka šampanieša dzeršana ir jāatliek uz rītdienu vai jādodas uz kādu kafejnīcu vai restorānu un jādzer uz vietas un atvērtā veidā. Ja nu vienīgi Jums izdodas sarunāt pārdot Jums visu pudeli un neatvērtā veidā, kas nav īsti likumīgi un draud ar lielām sankcijām pārdevējam un uzņēmumam.

pirms 13 gadiem  

Santa Skutele, pirms 13 gadiem :

Es tachu nejutaaju te peec moraaleem par to, kas ir vai nav atlajuts :) Visi labi zina, ka Riigaa alko peec desmitiem nopeerkams visur. Un noteikti ir arii iespeejama piegaade. Vienkaarshi neemsu par to informeeta.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Atbilde izriet no manis iepriekš teiktā un tā jums ir labi zināma! NEKUR!!! Lai šampanieti vai kādu citu alkoholisko dzērienu dzert pēc 22:00 tas ir savlaicīgi jāiegādājas un jānoliek ledusskapī. Ja tas nav izdarīts, tad atliek doties uz restorānu vai kafejnīcu un dzert uz vietas vai pasūtīt viesnīcas numuriņu un pārcelties ar visu kompāniju vai mīļoto cilvēku uz turieni un šampanieti pasūtīt uz numuriņu. Par šī likuma pārkāpšanu pārdevējs riskē ar alkohola tirdzniecības licenses zaudēšanu.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Nedomāju, ka pāris pārdotas pudeles atsvērs visa biznesa zaudēšanu! Tā, ka, ja nevienam draugam nav aizķērusies kāda pudele mājās, tad nekas cits neatliek kā doties iedzert glāzi šampanieša ārpus mājas.

Santa Skutele, pirms 13 gadiem :

Paldies, shampanieti dabuuju. Izraadaas, alkoholu naktii piegaadaa taxisti no tiem entajiem Riigas veikaliem, kas alkoholu tirgo arii naktiis.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Nu, jā, taksisti jau daudz ko piegādā! Tad, jau, lai jauka Valentīna dienas svinēšana! :-)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.