Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ingūna Ogriņa

+1544

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2123 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Laura Erele

+5429

 
Manā skatījumā, visātrākā un vienkāršākā receptīte (pati arī izmantoju):

Paņem puspaciņu sviesta, un izkausē, tad tai masai pieliek klāt glāzi cukura. Paņem kādas 4,5 olas, atdala no baltumiem (tie noderēs beigās), masai (sviests + cukurs) pieliek klāt olas dzeltenumus, un kārtīgi samaisa, lai veidojas viendabīga masa. Nākamais solis ir miltu pievienošana masai (ja ir vēlēšanās var arī pieliet pienu, bet labāk ūdeni - lai kraukšķīgāk). Ja jūti, ka masa jau sāk veidoties, un ir ļoti līdzīga pankūku mīlai (plāno), pēc konsistences, tad ir īstais brīdis iecilāt masā olu baltumus (kuri ir sakulti mazliet).
Un tad visu kārtīgi samaisa, lai veidojas viendabīga konsistence!
Vēl var pielikt mazu naža asmens galiņu vanilīna - lai garšīgāk!
Tā es daru pati, un sanāk ļoti garšīgi :))

Ceru, ka sanāks! Ja kas nesanāk, droši raksti un jautā man ;)

pirms 14 gadiem  

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Tas tādai normālai bērnu ballītei - droši dali uz pieci un būs bērnam divām - trim dienām, ja vie nevēlies, lai bērns paliek par tusni.

Laura Erele, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi nepiekrītu - tur no manis piedāvātā, nesanāk kā Jūs izsakaties bērnu ballītei - jo tik daudz nesanāk - nav tas daudzums tik liels! Esmu gatavojusi 3,4 cilvēkiem - un vienmēr ir pietrūcis!

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Bet paskaiti kaut mazliet - 5 olas, glāze cukura, milti, piens… Ja tie ļaudis iet pļaut rudzus - ir ok, bet ja guļ pie TV, dikti daudz pārvēršas taukos. Un nav jau negaršīgi, tā ka noēst var daudzkārt vairāk.

Laura Erele, pirms 14 gadiem :

Es jau skaitu, un zinu! Pirmkārt, es jau minēju, ka piena vietā labāk lietot ūdeni - tad tas jau atkrīt! :D Otrkārt, ne jau vafeles cilvēki cep katru dienu - ja to atļaujas reizi mēnesī, nav nekāda vaina - mazs prieciņš sev un ģimenei
Vienīgais, 5 olu vietā, var izmantot tad 3 vai 4 olas - tas pēc izjūtām... bet tik un tā sanāk garšīgi un kraukšķīgi!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ingūna

0

 
Domāts tiešām bija pat reizi pusgadā vai gadā, tā kā ar uzbarošanos problēmu nebūs:D Un ģimenē mēs visas esam ļoti tievas, tad varbūt vajadzētu pacept biežāk vafelītes:D Paldies arī par cepumiņu recepti:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Es ieteiktu auzu cepumus - auzu pārslas ar sviestu un nedaudz cukura pikucīšos apcept uz pannas - tās nav vafeles, bet bērnībā dikti garšoja. Un noteikti daudz mazāk uzbaro, nekā vafeles.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.