Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 3904 skatījumi

Saldējuma receptes.

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Vai kāds varētu man iedot visvienkāršākās saldējuma recetītes?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Saldējuma izgatavošanai nepieciešama saldējuma mašīna. Tas ir tāds trauks, kurš strādā ledusskapja saldētavā, lēni maisot saldējuma masu, lai tā sasalst vienmērīgi, jo saldējums lielā mērā sastāv no gaisa. Litrā saldējuma ir tikai kādi 300-400 grami produkta. Mazāk produkta tikai cukura vatē. Ja nopērc silikona trauciņus saldējuma saldēšanai, vari sablenderēt banānu un iegūt burvīgu sorbetu - aukstu masu.

pirms 14 gadiem  

Jānis Keivs, pirms 14 gadiem :

Burvīgs sorberts, izklausās ļoti jauki!!! :)

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Samērā veselīgs arī. Brāļasieva regulāri saldē savai meitai. Ir tādi sakarīgi silikona trauciņi ar visiem kociņiem, sasaldē un dod bērnam. Vismaz bez konservantiem un krāsvielām.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Es tomēr vairāk par bubertu, debesmannā un peldošajām salām. Maizes zupu, sauso augļu un citiem ķīseļiem, kompotiem augļu salātiem. Ir tik daudz desertu izgudrots pirms saldējuma.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Sorre - neredzēju vecumu. Ir vairākas desertu receptes ideālas un vienkāršas. Viena ir cepti banāni, kad tos ar visām mizām cep, kamēr melni, tad iekšā sabāž šokolādi un putukrējumu - bet tas ir silts. Auksts buberts, debesmannā, peldošās salas - tas ir daudzkārt gardāks par saldējumu, bet vecāki palikuši slinki, tapēc nezini. Pajautā omei - viņa uztaisīs un tad tu uzzināsi, ka saldējums pret bubertu ir nieks!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vakr izmēģinājām - sakūlām ap 500 ml saldo krējumu a bišķīti cukura, 5 olu dzeltenumus arī sakūlām ar bišķi cukura. Dašāvām šķipsniņu vaniļas cukura, samaisījām visu kopā un saldētavā iekšā. Ik pēc pusstundas masu apmaisījām un laikam pēc ceturtās maisījiena saldējums bija gatavs. No pielikt ne atņemt - īstens plobīrs no tālās bērnības. Sasodīti vienkārši un garšīgi bez jebkādām mašīnām. Kad pirmais eksperiments garām, var domāt tālāk un likt saldējumam klāt šokolādi, ogas - da visu, ko sirc vēlas. Tagad varēsim laukos ik sestdienu saldējumu gatavot kamēr apniks :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pāvels

+18781

 
Pats vienkāršākais saldējuma līdzinieks ir strauji sasaldēts putukrējums.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Paņem saldo krejmu un ieliec cele'fāna kulē pieber cukuru, kuli aizsien ciet un ieliec nedaudz lielākā kulē kurā gar malām saber ledus gabaliņus un tad to otro kuli arī aizsien ciet tad apsēdies pie teļuka un apmēram divdesmit minūte vāļā no vienas rokas uz otru, saldējums gatavs mājas apstākļos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pterodaktils

+17154

 
Sasaldē ūdeni.

pirms 14 gadiem  

Samanta Martinsone, pirms 14 gadiem :

Ha ha ha. Ne jau tik vienkāršu. To es pati varētu izdomāt. :D

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Neticu - izskaties gana blonda. Tad sarežģītāks uzdevums - saputo saldo krējumu, pievieno sablenderētu banānu un lej saldējuma trauciņos.

Pterodaktils, pirms 14 gadiem :

Var lietot arī rabarberus, novārītus cukura sīrupā, zemenes, ābolus un da jeb ko citu. Nesen stāstīju, kā vārīt debesmannā - vienkārši un bērniem iet iekšā pa pirmo saldējuma vietā, ja tik ir ledusskapī paturēts.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.