Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Uldis Bloms

+582

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4645 skatījumi

Kā pareizi sagatavot gaļu kūpināšanai?

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

Varbūt kāds var ieteiktkādu vienkāršu un labu recepti, kā arī esmu dzirdējis ka gaļu pirms kūpināšanas esot jāplaucē ar ūdeni. Kādam nolūkam to dara un kā to izdarīt pareizi?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Reinis

+2327

 
viss atkarīgs no tā, kādu gaļu gribu kūpināt! ja speķi, tad pāris dienas iepriekš ierīvē ar sāli, ķiplokiem un liec zem sloga, ja vistu, tad vislabākā sanāk etiķa marinādē, bet ar lieso gaļu ir vissarežģītāk - vari to sagatavot tāpat kā speķi, tāčeu esmu arī dzirdējis par Tevis pieminētu tvaicēšanu pirms kūpināšanas, taču pats to dzīvē nekas neesmu mēģinājis. ir tāda izdevniecībā "Liesma" 1965. gadā izdota grāmata "Produktu pārstrādāšana un konservēšana mājas apstākļos". tajā ir šis tas par šo tēmu!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Krizantēma

+2509

 
Vislabākā Mana recepte- gaļu ierīvē ar sāli, uzkaisa melnos graudu piparus, sagriež ķiploku šķēlītēs un saliek uz katra gaļas gabaliņa, pa starpām saliek lauru lapas.Ja gaļa liesa tad mazāk jātur, ja trekna tad ilgāk.Lai izdodās!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Valdis Tomsons

+27842

 
http://www.pajauta.lv/question/list/160/10284/receptes-galas-zavesanai/
Rūpnieciski gatavojot pirms kūpināšanas tvaicē, tad kūpināšanas process ir īsāks un gatavajai produkcijai mazāks svara zudums.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.