Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown (Google)

+1407

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1491 skatījumi

Italijas kafija !!

Ēdieni un dzērieni » Pavārmāksla & receptes

sveiki, biju kadreiz itaalijaa un daudz sanaaca dzert itaalju kafiju, preciizaak peec vinju gaumes taisiitu !! un man vinja garsoja, tikai gribeetos zinaat preciizu recepti, kaa vinji so kafiju gatavo !! vai kaads kurs dziivo itaalijaa, vai vispaar kurss zin itaalju kafijas recepti, uzrakstat luudzu !!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Labas kafijas pagatavošanas noslēpums slēpjas kafijas automātā, kuru cenas sākas no apmēram 700,- Ls par vislētāko modeli. Laba kafija ir nopērkama arī Latvijā, taču, lai kafija sanāktu patiesi garda, tā ir jāgatavo no kafijas pupiņām, kuras ir jāsamaļ pirms pašas kafijas pagatavošanas, nepieciešama pareizā ūdens temperatūra, kuru var uzturēt tikai kafijas automāti, kā arī citas ekstras, piemēram, uzkarsētu piena putu pievienošana, utt.

pirms 13 gadiem  

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

vispaar viss ir gaumes jautaajums, jo nevar kafijas automaats nekad aizstaat dabiigi vaariitu un ar rokaam taisiitu kafiju !! buutiibaa tad kad dziivoju itaalijaa, tiessi vinji nevaarija kafiju automaatos, bet gan kraasniis un uz uguns un ar veel dazaadaakaam nianseem !! man tikai gribeetos par to itaalju metodi uzzinaat vairaak !!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Protams, ka gaumes jautājums, taču manā atbildē ir ietverts labas kafijas pagatavošanas noslēpums un dažos atslēgas vārdos tas ir definējams kā labas kvalitātes pupiņas, pupiņu samalšana pirms pašas vārīšanas, nepieciešamās temperatūras uzturēšana. Runājot par Itālijas kafijas gatavošanas tradīcijām ir jāpatur prātā tas, ka Itālijā neaudzē kafiju, lai gan itāļi ir lieli kafijas cienītāji. Itāļi izmanto Arabikas kafijas pupiņas, kuras tiek īpaši grauzdētas, iegūstot noteiktu aromātu, pie tam ...

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

... katram Itālijas reģionam ir savas kafijas gatavošanas tradīcijas. Atrodoties Latvijā mēs varam pagatavot labu kafiju, ja mēs izmantojam profesionālu kafijas automātu. Tas ir visvienkāršākais paņēmiens un neprasa nekādas īpašas pūles.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

vinjiem jau arii ir daargi un loti labi kafijas automaati !! bet vinji tos neizmanto kafijas variisanai !!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.