Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristīne

+20

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1261 skatījumi

Alistera Kroulija Taro

Spēles un izklaide » Kāršu spēles

Esmu nedaudz apjukusi.. Ja skatās kāršu nozīmēs, tad uzrāda, ka ir tikai karalis un karaliene, bet Kroulija kārtīs ir princese, princis un karaliene, bet karaļa nav. Tad kas skaitīsies karalis? Un ko iesākt ar princesi un princi tulkojumos?
Netā atradu izskaidrojumu-->
A. Kroulijs ir ieviesis nelielas izmaiņas Тaro struktūrā savā kavā primārais pāris ir Karaliene un Bruņinieks ( klasikā Karaliene un Karalis), viņu dēls un meita Princese( klasikā Pāžs) un Princis(Klasikā Karalis). Nākuši klāt daudzi siboli, jāatcera, ka A. Kroulijs bija Mags, kā arī sastavēja ,, Zelta ausmas,, ordenī, un daudz simbolu ir sastopami arī Taro Tota kavā, kā arī to atvasinājumos.
Bet kā tad sanāk? Spriežot pēc izskaidrojuma, sanāk, ka bruninieks zaudē savu vērtību, jo tam tiek pieskirta arī karala nozīme, bet tajā pat laikā arī princi var uzskatīt kā karali. Kas tas par murgojumu? Ja, man, piemeram, uzrādīsies gan princese, gan pāžs, tad abas kārtis lasīšu kā pāžu?

Pirms 12 gadiem

Nē, viss kārtībā, tagad visu sapratu

Kristīne , pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Laba atbilde, labprāt ieliktu plusiņu!

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.