Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2790 skatījumi

Geineri

Veselība » Diēta & Fitness

Velos uzdzit masu ar kadu geineri un veletos zinat vai tad kad masa butu uzdzita un ja es partrauktu lietot to geineri vai masa neatgrizisies iepriekseja stadijaa? Iesakiet kadu labu Geineri

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vispirms jau ir jāsaprot tas, ka muscle gainer nav burvju formula, kura palielinās jūsu muskuļu masu. Muscle gainer nerada muskuļus, tie rodas tikai starplaikos starp treniņa reizēm, kad mūsu organisms pielāgojas pie fiziskās slodzes un veido jaunas muskuļu šķiedras un nodrošina muskuļu masas pieaugumu. Muscle gainer tikai palielina kaloriju daudzumu, kuru mēs uzņemam un nodrošina to, lai organisms neizlietotu savas rezerves, bet palielinātu muskuļu masu uz uzņemto kaloriju rēķina. Tik pat labi palīdz arī attiecīgi piemērota diēta, piemēram, gaļas ēšana un citi kalorijām bagāti produkti.

Protams, ja vairs netrenēsieties, tad ātrāk vai vēlāk muskuļu audus aizstās tauki! Un tam nav nekāda sakara ar gainer lietošanu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Edgars

+7561

 
Precīzāk būtu teikt, ka bez pareiza un pilnvērtīga uztura nekas nestrādā. Kā pareizs uzturs var ''iedarbināt'' UB, ja UB pats par sevi nestrādā? No cirvja putru nevar izvārīt, bet, ja pieliek klāt putraimus un pārējās sastāvdaļas, kā tajā pasakā, tad putra sanāk. Tad kāda jēga turēt ''cirvi putrā'' , ja no cirvja nekas nesanāk? Vienīgais UB, ko atzīstu un, kas strādā, ja to pareizi lieto, ir kreatīns un tā produkti un, protams, ķīmija, pārējais ir naudas izsviešana.
Pēc treniņa vajag labi paēst normālu ēdienu, nevis nosist apetīti ar kaut kādiem ''geineriem'' vai citiem UB.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.