Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2141 skatījumi

pasveidotas maskas celulitim,ir kadas versijas????????

Veselība » Diēta & Fitness

kadas maskas lietot celulitim?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
http://www.saimniece.lv/news/1695/Sejas-un-kermena-maskas--davana-tev-un-tavai-adai/
Ķermeņa maskas - Pret celulīta maska
Ņem 20 alvejas lapas, tās nomazgā un samiksē. Uzklāj uz ķermeņa un aptin ar foliju un apsedz ar segu. Pec 30 minūtēm nomazgā. Šādu masku atkārto divas nedēļas katru otro dienu.

http://www.tvnet.lv/sievietem/vesela/74870
10 lieliski palīgi pret celulītu
..
8. Māla maskas. Var izmantot gan veikalā nopērkamos mālus, gan brīvā dabā sastopamos, kurus karstā ūdens peldē izkausē. Uzklāj māla masku, vieglām kustībām viegli apliec apkārt (nevis stingri) polietilēna plēvi, kas ļaus māla maskai labāk iesūkties ādā. Masku paturi 20–30 minūtes. Šo procedūru var veikt ne vairāk kā 2–3 reizes nedēļā, jo, pirmkārt, no fizioloģiskā viedokļa nekas ātrāk nenotiek, otrkārt, māls sausina ādu.

http://www.maminuklubs.lv/maminai/dazadas-skaistumkopsanas-receptes-sevis-palutinasanai
Medus maska pret celulītu.
...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vija Skromane

-20

 
Laba metode ir GUA-SHA jeb skrāpēšana.Zilumi ir fantastiski,bet rezultāts ir labāks par visām maskām. Tā ir Vjetnamas ārstēšanas metode,kuru atveda docente Kokare no Ķīnas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ināra G.

+894

 
Turpinājums: Kājas. Vispirms ar četrreiz salocīto dvieli parīvē kājstarpi gar katru kāju no dibena uz priekšu pa cirksni. Tad uzliek vienu kāju uz soliņa, zem ciskas ar labo roku saņem dvieļa galu kājas iekšpusē – priekšā, ar kreiso aizmugurē. Rīvē ciskas apakšu uz ceļgalu un ar kreiso velk atpakaļ uz dibenu. Uzsvars jāliek, velkot uz augšu. Tad saņem dvieli, kā rīvējot vēderu, un aprīvē ciskai sānus un priekšu. Tad uz abām pusēm zem ceļgala bļodiņas. Tad uz augšu un leju apakšstilbu. Tad pēdas virspusi, ieskaitot pirkstus. Tad paņem plaukstā vienkārtu dvielīti un pulksteņrādītāja virzienā aplīšos aprīvē papēdi. Tad kāju iztaisno un izrīvē visu kājas aizmuguri uz augšu un leju. Tāpat apstrādā otru kāju.
Jāseko, lai dvielis nekur neruntuļojas, dvielim jāslīd, spiedienu uz ādu (tā sakot, stingrāk) var izdarīt tikai uz augšu, t.i., uz sirdi, jo ar šo masāžu tiek attīstīta venozā asinsrite un sirsniņai nav smagi jāstrādā.
Var izmantot arī frotē dvieli.
no http://www.ogresvestis.lv/news

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ināra G.

+894

 
Pilnīgi bez maksas - regulāra masāža, noberšana ar rupju dvieli pēc dušas vai vannas. Pēc I.Ziņģītes metodes:
Vēders. Saloka dvieli četrās daļās, t.i., kopā galus un tad sānu malas. Saņem abās rokās, apmēram divu rādītājpirkstu attālumā. Apļos aprīvē vēderu: no sākuma ap nabu mazos aplīšos, tad lielos apļos ap visu vēderu līdz krūtīm un līdz apakšai – bet tikai pulksteņrādītāja virzienā. Ja vēders liels, mīksts, mazliet jāatliecas atpakaļ – būs plakanāks un līdzenāks. Nekādā gadījumā dvielis nedrīkst runtuļoties un velties, norīvēsit ādu! Jāslīd gludi, apmēram kā gludeklim.
no http://www.ogresvestis.lv/news.php?newsid=5796

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ļoti labi palīdz zaļā tēja. Medus masāžas ietekme: uzlabo ādas, zemādas audu un muskuļu asinsriti, padara ādu elastīgāku, zīdainu, efektīvi palīdz likvidēt celulītu. Vakuuma masāža ir viena no visefektīvākajām metodēm cīņā ar celulītu.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.