Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Saskāries nav. Bet solījumi nedēļas laikā nomest vairākus kilogramus bez badošanās un piepūles man personīgi izraisa smaidu un skumjas par tiem mentāli izaicinātajiem, kas uz to iekritīs. Vēl neviens šāds projekts pasaulē nav izdevies, tad kādēļ ne ar medicīnu vai jebkādu citu praktisku zinātni saistīta persona pēkšņi būs atklājusi mūsdienu filozofu akmeni?
Par spīti tam, ka Kristofa citi projekti izkatās pievilcīgi, šis manpurāt būs par tālu aizgājis. Nekāda sakara ar Stokholmu, tikai reputācijas "aizņemšanās". Oficiālo zviedru kroni nav atļāvies lietot, par to var dabūt pa nagiem. Pāris "kvalitātes" simboli, kas nevienam nepieder - ja pameklēsi, tādu nav. Mājaslapā nav ne uzņēmuma informācijas, ne citas identificējamas lietas. Tas tīri izskatās pēc tukša sociālā projekta, kas kādus mēnešus dzīvos, tirgos gaisu un tad pazudīs.

pirms 10 gadiem  

nikola, pirms 10 gadiem :

Tipiska un kārtējā "žīdu" būšana.
Pie kam, ja nemaldos, šeit nav atļautas tml reklāmas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Es, kad aizpildiiju testu man paradija, ka mans idealais swars ir 56 kg, kaut sveru tikai 53. Un tad apaksa bij piebilde- jums janomet 3 kg.:D
Secini pati.;)

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.