Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Artis

+23

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2500 skatījumi

Kā atbrīvoties no galvassāpēm?

Veselība » Slimības un simptomi

Galva sāp katru dienu jau kādu pusotru mēnesi. Vai ir kādi dabīgie līdzekļi, metodes, kuras palīdzētu? Kau vai kāds augs ar daudz vitamīniem?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Voo Doo

+2100

 
Galvassāpēm, tāpat kā citām sāpēm ir jāmeklē iemesls, nevis jāiztiek ar sāpju novēršanu un remdēšanu. Un ja sāp tik ilgi, tad tas jau ir mazliet nopietni. Bet... var palīdzēt vingrošana un masāžas. Varbūt, ka no ilga sēdoša darba, vai mazkūstīguma kāds nervs mazliet saspiedies...

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Pilnīgi pareizi - jācīnās ar iemesliem nevis sekām!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Annija Krausa

+10

 
Dažreiz galvassāpju cēlonis ir ne tikai apkārtesošās dabas rezultāts, bet arī mājas problēmas un personīgā dzīve. (Šo atbildi rakstot pašai sāp galva, bet tas no vārītiem zirņiem! Fui!)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Man galva sāpēja apmēram desmit gadus, dienas deva bija sešas tabletes citramons vai četri paracetamoli, pagājušo gadu veicu absulūto med pārbaudi un vis beidzot specālists man pateica ka ar mani ir vis pilnīgā kartībā un galva sāp tikai tapēc kad pats tā domāju, tad nu ar pašiedvesmas palīdzību galva vairs nesāp un nekādas tabletes nav vajadzīgas.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Galvassāpes nav cēlonis, bet gan signāls, ar kuru mūsu organisms mums pasaka, ka kaut kur ir problēma. Ja galvassāpes ir ilgstošas, tad ir jāgriežas pie sava ģimenes ārsta. Viens no iemesliem varētu būt zems asinsspiediens un šādā gadījumā var palīdzēt tase stipras kafijas, taču diagnostiku un terapiju pat ārsti neveic online režīmā. Tā, ka jādodās vien ir pie sava ģimenes ārsta!

pirms 14 gadiem  

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Ir, ir tagad pat ārsti pa telefonu: http://sos03.lv/

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tas ir biznesa projekts, kas nav nopietni! Lai uzstādītu pareizu diagnozi un nozīmētu ārstēšanu ir ne tikai jāpazīst pacients, jāzina pacienta slimības vēsture, alerģijas pret medikamentiem, hroniskās saslimšanas, saņemtās terpapijas, bet arī jāveic virkne analīžu un tomogrāfiju, kā arī jāredz pats cilvēks, jāizmēra asinsspiediens, jāapskatās izsitumi, jāpatausta mandeles, utt. Tas, ko var piedāvāt šī lapa ir maksas konsultācijas par jautājumiem, kam nav nepieciešama reāla ārstēšana!

Voo Doo, pirms 14 gadiem :

Piekrītu katram Tavam vārdam.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.