Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Inga Upeniece

+53

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 22784 skatījumi

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Šāda parādība notiekot, ja ir problēmas ar kuņģi vai žulti. Vēl ir lieta, cilvēkiem, kuri daudz atraugājas speciāli un arī ne speciāli, ar laiku var atslābināties kaut kāds tur kaklā esošs, neatceros kas un tad kuņģis vairs netiekot norobežots no barības vada, gala rezultātā kuņģa saturs regulāri - sevišķi guļot un pieliecoties uz priekšu, atraugājoties - nonāk barības vadā un izraisa rūgtu garšu mutē.
Ja ir rūgta garša mutē, iesaku obligāti ar steigu iet pie ārsta. Man pašai agrāk bija problēmas ar žultsakmeņiem un varu teikt tā, ka man nebija rūgtas garšas mutē, drīzāk acetona vai gumijas smaka no mutes tad nāk, regulāri sāp labajā paribē (mēdz tur izveidoties arī bumbulis, kas rada diskomforta sajūtu), ja tas ir kuņģis - tad to var pārsvarā noteikt ar izmeklējumiem, lai gan var jau laicīgi manīt, ja ir problēmas un regulāri uzpūšas vēders, sāp kuņģis, vai ir problēmas ar gremošanu. Medikamenti arī izraisa rūgtu garšu mutē, bet tas vairāk saistīts ar ļoti spēcīgām zālēm.

pirms 14 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

acetona smaka, nozīmē, ka aknas vairs neattīra labi organismu un organisms saindējas

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gunta Dzenite

+65

 
Rugta garša mutē liecina par cukura diabētu, īpaši rūgta tā ir no rītiem. Ņogurums un bieža čurāšana, steidzīgi pie dakterīša..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

rūgta garša mutē ir problēma ar aknu un žultspūsli

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kuņģis

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pēc tik maz informācijas diagnozi uzstādīt nav iespējams. Rūgta garša mutē var gan būt, gan arī nebūt kādas saslimšanas simptoms, tik pat labi tas var liecināt par nepareizu ēdienkarti. Ja rūgtu garšu mutē pavada arī nelaba dūša, tad tas var būt saistīts ar žultspūšļa vai aknu slimībām. Tā, ka, ja rūgtā garša nepāriet un ar zobiem viss ir kārtībā ir vērts pakonsultēties ar savu ģimenes ārstu. Ja ir arī citi simptomi, tad šī konsultācija ir ļoti nepieciešama.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Žults reflukss, bet noteikti jādodas pie ārsta, tāpēc par citiem simptomiem pēc kuriem šo slimību diagnosticēt nestāstīšu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Rūgta garša mutē var būt arī kādu medikamentu lietošanas blakne. Tāda piemēram ir lietojot vienas, visai populāras, miega zāles.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.