Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1474 skatījumi

ka nesaslimt ar cuku gripu?

Veselība » Slimības un simptomi

...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss VIP in UK

+2392

 
Dzeki parasti dzer kaut ko stipru....
Meitenes cenšas ēst ķiplokus vai sīpolus un pēc tam pamatīgi berzt zobus... :)
Bet vispār - mazgā maximāli rokas, negrābsties riņķī nekur lieki un dzer vitamīnus :)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Galvenais ir mazgāt rokas; pēc iespējas neskarties sejai un pārtikai, kamēr rokas nav tīras, jo vīrusam nonākot uz sejas ir daudz lielāka iespēja inficēties. Iesaku nopirkt dezinficējošu gēlu, ar ko var mazgāt rokas bez ūdens un dvieļa, dikti ērts, kad esi publiskās vietās.
No sejas maskām nav īpašas jēgas, jo ir šķirbas pa malām un pašas maskas poras ir lielākas par vīrusa izmēru, tādējādi maska ne tikai nepasargā no vīrusa, bet arī palīdz mikroorganismiem savairoties tavas siltās elpas iespaidā. Tādu masku derīgums ir 2-3 stundas, tad jāvelk jauna. Izņēmums ir, ja pērk SF2 vai SF3 tipa maskas, kas patiešām pasargā pret mikroorganismiem, arī derīgums var būt pat 8 stundas.

Imunitātes celšana palīdzēs tikai "piekaut" slimību, bet ne izsargāties no tās, jo imunitāte vēl nepazīst šo vīrusu.
Pasargā arī citus - ja šķaudi, tad salfetē, un pēc tam to uzreiz izmet. Tādējādi samazinot vīrusa iespēju pārvietoties un inficēt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Olita Niedrīte

+240

 
Ja tendence uz dabiskajiem aptiekas līdzekļiem, tad visefektīgākās, ko laimējies dabūt ir imūnsistēmas aizsardzībai PYCNOGENOL strong. 18 ls 06 sant. Priedes ekstrakts. Drusku vājākas bet lētākas SELESAN ar selēnu, C vitamīns. No psiholoģijas viedokļa- pilnīga psiholoģiskā pārliecība, ka nesaslimsi- tad ja arī saslimsi, tad visvieglākajā formā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inga Drudze

+81

 
mazga rokas, izvairies no publiskiem pasakumiem un stiprini imunitati. ari nestreso un nebaidies par to ka vari saslimt, citadi tiesam slimosi

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ģirts Avotiņš

+7820

 
Piekrītu Miss VIP in UK par ko stipru, bet gan džekiem, gan meitenēm varu ieteikt ik pa laikam palietot dzērvenes ar medu... ļoti dabīgs un veselīgs aizsardzības un ārstniecības līdzeklis ;)

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.