Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1300 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Iespējas visiem ir vienādas, to nosaka cilvēku seksuālā un cita uzvedība.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
To vēl zinātne nav atklājusi. Ir Āfrikā dažs labs nostūris, kur dzīvo vairākas sievietes, kam vienkārši nelīp un viss. Kāda lielā H dēļ - mistika.

pirms 11 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Tas ir mīts!

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Nu, diemžēl nevaru apliecināt, ka sveci turēja, bet informācijas avots ticams. Ne kaut kāds Animal Planet, bet mediķu forums. Tikai atrast tagad problēma ...

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Pardon, pie reizes, tā kā nevaru argumentus izlikt uz paplātes.

Oto , pirms 11 gadiem :

Āfrikā dažām maukām ir izstrādājusies imunitāte pret AIDS, t.i., HIV nesasniedz AIDS stāvokli arī bez zāļu palīdzības. Par dabisku imunitāti pret HIV nav nav dzirdēts.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Tas ir ļoti individuāli un nav saistīts ar rasi, 50% HIV pāriet AIDS stadijā 10 gadu laikā, citiem ātrāk, bet dažiem arī vēlāk. Tas, ka kādai Āfrikas ciltij vai cilvēku grupai būtu izstrādājusies imunitāte pret HIV vīrusu ir kārtējais mīts, inficēties var jebkura persona, kas nodarbojas ar neaizsargātu seksu ar HIV+ cilvēku neatkarīgi no tā dzimuma un ādas krāsas, protams, 100% garantijas, ka inficēsieties nav, var arī ļoti paveikties, lielāka iespēja ir inficēties dzimumsakaru laikā, ja esat

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

sieviete vai arī pasīvs gejs. Tāpat arī infekcija strauji izplatās intravenozo narkomānu vidū, mūsdienās ES valstīs iespēja inficēties ar HIV medicīnisku manipulāciju laikā ir praktiski līdzvērtīga nullei.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Pie tam ar HIV inficēta persona, nezinot par savu veselības stāvokli, var inficēt citus.

Māris Rudzītis, pirms 11 gadiem :

es arī esmu lasījis, ka ir personas, kam nelīp. Grūti to skaidrot ar imūnsistēmas vai fizioloģijas īpatnībām; ērtības labad pieņemsim, kā tā ir vnk maģija.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.