Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1100 skatījumi

hiv pirmās pazīmes

Veselība » Slimības un simptomi

Kad un kaadas ir pirmaas paziimes pie inficeeshanaas ar HIV? Vienaa majaslapaa raksta ka no 1-3 meneshiem var paraadiities pirmaas paziimes, citur atkal raksta ,ka var paraadiities pec 1-2 nedeeljaam. Prasu zinaataajiem, Jo nezinaataaju shajaa valstii tieshaam pietiek.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Dina Bašķe

+1350

 
Pirmās pazīmes var parādīties arī pēc vairākiem gadiem, tā nav gripa, kur viss uzreiz uz delnas redzams. Ja ir jautājumi, jāgriežas Infektoloģijas centrā, kur ir viskvalificētākie speciālisti HIV jautājumā. Sniegs vislabākos padomus, kā rīkoties gan pašam slimniekam, gan tuviniekiem. Ja šaubas radušās, neuzmanīgas rīcības rezultātā - tāpat nevajadzētu kavēties apmeklēt HIV/Aids ambulatoro nodaļu, veikt analīzes. Savlaicīga rīcība pēc shēmas, var pilnībā novērst slimības attīstību pat pēc kontakta ar virulentām asinīm.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.