Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

varat zvanit Kristinei.27146596 /viņa nodarbojās ar organizēšanu. drīzumā būs holotropā elpošana rīgā 23augustā

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vēlējos pievienot arī savu nelielo komentāru attiecībā uz holotropo elpošanu, jo šķiet biedējoši, ka šobrīd latviešu valodā pieejama pārsvarā slavinoša informācija, tiek piedāvāti komerciāli semināri, stāstīts par visu to labo, ko iespējams sev iegūt… …baisi!

Es piedalījos šādā seminārā un šobrīd jau vairāk kā mēnesi pārdzīvoju eksistenciālās bailes, naktīs neguļu, dienās cīnos ar panikas lēkmēm. Lai arī sevi neuzskatīju par jūtīgu cilvēka organismu, seansa laikā piedzīvoju drausmīgas sāpes un krampjus - šķita neatgriezīšos. Tas bija neaprākstāmi baisi. Vārdos to nav iespējams izteikt. Viennozīmīgi - ne visiem šādas lietas ir paredzētas, ziņkāres apmierināšana neattaisno to biedējošo, kas var sekot. Kā noskaidroju tikai vēlāk – šķiet holotropā elpošanā tiek izmantota regresīvā hipnoze, pēc kuras sekas var nebūt, var būt vidējas, var būt postošas un var pēc tam rasties arī nopietni sarežģījumi.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ierakstiet google.lv meklētājā "holotropās elpošanas nodarbības" un saņemsiet virkni reklāmu šīm nodarbībām. Izvēle paliek Jūsu ziņā, taču gribētu vērst Jūsu uzmanību uz to, ka hiperventilācija, kas tiek izmantota šīs tehnikas pamatā, saskaņā ar vairāku pasaulē atzītu autoritāšu domām ir bīstama jūtīga cilvēka organismam un var izraisīt krampjus un psihozi, tāpat arī šī metode netiek atzīta psihoterapijā un to praktizē tikai atsevišķi ārsti, kuriem tas ir vairāk sasitīts ar komerciju nevis ar kādiem reāliem rezultātiem. Savukārt no filosofiskā viedpkļa, jebkura ar reliģiju un kultūru saistīta mācība ir piemērota un saprotama tikai cilvēkiem, kas ir izauguši tajā vidē, kur tā ir radusies un tās piekopšana citās zemēs ne tikai nedod nekādus rezultātus, bet ir balstīta uz komerciju!

pirms 14 gadiem  

Valdis, pirms 14 gadiem :

Svirksa kungs, es lūdzu informāciju par tur, kur notiek nodarbības, nevis jūsu personīgos uzskatus par metodi. Tāpēc nakāmreiz palūgšu nespamot, tas nav pieklājīgi!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.