Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1534 skatījumi

Vai viegli tikt ārā no "melnās zonas"?

Veselība » Garīgā veselība

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Dagnija Bramane

+8277

 
iesaku atrast kaadu kas paliidz, verbuut ne gluzi burtiski. bet kaads ar ko var aprunaaties, pat par dienas notikumiem.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Olita Niedrīte

+240

 
Melnās joslas tiek dotas cilvēkem, lai viņš apstājas un padomā, vai tas ir īstais ceļš, vai apkārt īstie draugi, vai nav kas dzīvē kardināli jānojauc un jāceļ kas cits. Melnajā joslā regulāri iegrūž citus arī enerģētiekie vampīri: kad viņiem sāk neveikties un dusmās strauji zūd dzīvības spēki, viņi tos neapzināti paņem no tiem, kas tuvumā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Velga Vitola

+552

 
Iesaku riktiigi labu filmu tieshi saistiibaa ar sho - filmas nosaukums "The Secret"..taa taada tieshaam lieliska instrukcija,kaa tikt ar sevi galaa..;)
Viss ir galvaa! JA nevaram mainiit notikumus,tad varam mainiit attieksmi pret tiem!..un notikumi pashi veersiisies Tev par labu!
Lai izdodas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ilze Kristaps

+40

 
Man skiet, ka vislabaak sadas situacijas ir atrast motivaciju. Ja atradisi sev svarigu un nopietnu motivaciju (merki, ko velies sasniegt un kas Tev ir nepiecieshams, lai justos labak, pilnvertigak, laimigak) un stingri fokusesies uz rezultatu nevis misekliem, kas gadas pa celjam, tad piedzivosi gan pashpietiekamibas, gan uzvaras sajutu. Protams "melnas zonas" var but dazhadas un dazhkaart nav nemaz tik viegli but ojektivam pret savu dzivi esot tajaa visaa iekshaa, bet sac ar mazajaam lietinjaam. Mazajiem merkisiem, ko uzraksti uz papira, piespraud pie savas gultas un katru ritu pieceljoties atgadini sev par tiem. Tas buutiibaa ir darbs ar savaam domaam!
Nenoliedzami kopeejaa pzitiivaa attieksme paliidzees ...
Lai Tev veicas!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A. L.

+7446

 
Nav viegli. Nebūt nav, bet ja ir vēl gribasspēks un arī varēšana, tad var tikt "ārā"
Galvenais nevajag padoties, un doties uz priekšu ar cerību, jo tikai tā var tikt ar visu galā! Negativitāte no kāda, kurš ir pamodies ir jūtama, un tā ietekmē apkārtējo uztveri! Kā rezultātā viss var tikai sliktāk palikt! Veselīga un pozitīva attieksme ir redzama no malas! Tā burtiski staro, kā rezultātā lietas un notikumus ir vieglāk uztvert un vieglāk pārdzīvot!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.