Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

melnaisronis

+403

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2078 skatījumi

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Krīžu un konsultāciju centrā „Skalbes” Rīgas iedzīvotāji krīzes situācijā var saņemt līdz septiņām bezmaksas psihologa konsultācijām. Šo pakalpojumu atbalsta Rīgas Dome.
Krīzes centrs "Skalbes"

Adrese: Kungu 24, Rīga, LV-1050
Tālrunis: 67222922
E-pasts: skalbes@skalbes.lv
Mājas lapa: www.skalbes.lv

pirms 14 gadiem  

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Un ja neesi no Riigas?

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Tad jūsu novada vai pilsētas valsts sociālās apdrošināšanas centros. Aizstaigājiet uz novada pašvaldību, šajos centros parasti ir kvalificēta psihologa štata vienība, taču nopietnos gadījumos, diezin vai šis psihologs spēs sniegt kvalitatīvu palīdzību, jo šie psihologi parasti nav ar medicīnisku izglītību.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Skaidrs, paldies.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agnese

+592

 
Zinu,ka dažos novados-to iedziivotaajiem ir pieejamas bezmaksas psihologa konsultaacijas-jaagriezhas soc.dienestaa.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Vajag atrast labu draugu, kas gan nav viegli mūsdienu pasaulē. Man pašai ir visādi gājis, bet tad, kā saukts , manā dzīvē ienāca kāds cilvēks, kurš man ļoti palīdzēja ar atbalstu grūtos brīžos, sevišķi jau ļoti mācēja mani uzmundrināt ar jaukiem vārdiem un sabužināt , lai sasparojos. Reizēm mani pat nolamāja, bet tas tiešām palīdzēja. Psihologs man mūžam nepalīdzētu, jo es tādu klātbūtnē esmu ar muti ciet un nesaku ne vārda. Ne visi man cilvēki patīk, tāpēc es priecājos, ka man vismaz viens cilvēks ir, kam uzticēties un tas nekas, ka mūsu starpā ir baisi daudz gadu, man viņš ir bezmaz kā vectēva vietā.

pirms 14 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Pati esmu arī ar savu atbalstu palīdzējusi daudziem cilvēkiem un tas ir dabas dots talants.Cilvēks, kuram tāda nav, arī nemācēs saprasties ar otru, kam ir problēmas. Īstenībā, pašas nopietnākās problēmas ar sevi es nokārtoju pati, jo neviens cilvēks nespēs ielīst tavā galvā un pateikt, kā ar sevi un savām problēmām tikt galā. Tā kā te daži komentāri ir patiešām pareizi, lai arī tos tik asi uztver. Cilvēks ar psiholoģiskām problemām vienmēr visu uztver asi, vienmēr lamā citus, viss viņam nepatīk

Indra (I.T.), pirms 14 gadiem :

Sevišķi lielas problēmas ir ar tiem, kuri vispār sevi uzskata par nevērtīgiem, kuri stresa situācijās paliek agresīvi, pati daudz pāri esmu citiem ar savu uzvedību darījusi, plosījusies, uzskatījusi, ka nekam nav jēgas un pati arī sevi ārstēju. Un izārstēju sevi - PATI! Tas ir liels darbs un es uzskatu, ka tikai patiešām spēcīgi cilvēki spēj to paveikt.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

Lai izārstētu pati sevi, jābūt spēcīgam raksturam, lielam gribasspēkam, neatlaidībai un sevi jāmīl. Acīmredzot , tas ir apsveicami, tu tāda esi. Šai gadījuma viņa nav tik spēcīga un pie pirmās neveiksms viņai nolaidušās rokas. Tātad jāpalīdz būs no malas. Cik es saprotu, viņai ir gam psiholoģiska, gan medicīniska rakstura problēmas.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Taa nav nedz pirmaa, nedz otraa, pat ne tressaa nevaiksme... kad esmu citur viss itkaa ir kaartiibaa, taccu atgriezzoties maajaas atkal nonaak vecajaaas sliedees...un kautkas vienmeer valk atpakall...neuzskatu sevi par vaaju peec visa, ko esmu piedziivojusi, lai gan tik kaa kuraa jomaa. Protams es varu turpinaat taadaa passsaa garaa uz priekssu izliekoties, ka viss ir, kaartiibaa, jo aareeji daudz, ko nevar redzeet , bet es zinu, ka viss nav kaartiibaa un iekssaa ir diezgan elliigi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nevar būt, ka tavu paziņu vidū nav cilvēks ar dzīves pieredzi, ja cilvēks ir ar mieru, tad izkrati savu sirdi, jau tāda darbība ir sava veida terapija. Noteikti, ka varēs tev palīdzēt ar padomu, ja pavisam esi uz vientuļas salas, ienāc pie manis draugos.

pirms 14 gadiem  

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Es iisti nezinu vai ar sirds izkratiissanu buus liidzeets. Juutos diezgan izmisusi, jau vairaakus gadus ciinos ar nopietniem eessanas trauceejumiem, kas gandriiz mani nogalinaaja, dziives liidzsara un pareizaa cella mekleejumiem. Cilveeki, kam ar to nekad nav bijusi saskarsme vienkaarssi nespeej saprast.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Ssobriid man vairs nav nekaa ssai dziivee, labpraat saaktu visu no jauna, esmu vairaak kaart meegginaajusi, taccu pat manot itvisu sev apkaart, nevar mainiit sajuutas tikai taadeell, ka smadzenes saka ka taa nav pareizi. Makleejot it visam racionaalu izskaidrojumu, taccu rezultaats nekad nav izgstoss, viss vienmeer nonaak pie taapassa. Kaa mokoss aplis no kura nevar izrautis, vieniigi grim veel dzillaak.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Juutos bezspeeciiga un lai, kaa censtos ar pozitiivu atieksmi un apnnemssanos, kaut kas vienmeer pietruuks. Ar savaam probleemaam esmu viena, lai gan esmu tikai 19 gadus veca. Un man saak pietruukt speeka.

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 14 gadiem :

ienāc draugos

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Labākais psihologs esi tu pats. Aiztec uz ūdeņiem, uz kādas upeles tiltu, pastāvi upes vidū, un iztēlojies, kā straume aizskalo slikto. Tici man, pilnīgi fiziski jutīsi. Piespiedies ar muguru bērzam vai ozolam, pastāvi tā kādu laiku. Tas pats ar krustcelēm. Pietiek ar 15 minūtēm...

pirms 14 gadiem  

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Vai vaardi "nopietna paliidziiba" neko neizsaka?

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Uzskatu sevi par gana sapraatiigu, taccu vienmeer nevar visu atrisinaat tikai passa speekiem. Ir meeginaats jau visaadi un lielaakoties, ignoreejot probleemu vai uzskatot to par mazsvariigu. Protams, atrassanaas pie dabas nomieina un paliidz sakaartot domas, taccu ar to ssii probleema nebuus atrisinaata. Taa nav kriize, kas naak un paariet.

-c-f-b-, pirms 14 gadiem :

sorry, par saviem vārdiem ATBILDU PILNĪBĀ. Ja negribi APJĒGT TO, nu, tas ir paša ziņā. Labāk ko darīt sevis sakārtošanā, nevis ņaudēt, un lamāt pasauli. Labais pievelk labo, sliktais - slikto. Domāsi sliktu, slikto pievilksi..

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Es nevienu nedz lamaaju, nedz nnaudu. Sii ir vieta jautaajumiem un manupraat, ssis ir gluzzi piedieniigs, un lai tiktu labaak saprata nedzaudz arii apsaidroju taa nopietniibu. Tava atbilde vienkaarssi nebuus noderiiga ssajaa gadiijumaa, tas arii viss. Taadeell nesaprotu Tavas naidiigaas atieskmes iemeslus.

aina lindemane, pirms 14 gadiem :

-c-f-b-!!!!Kā jums nav kauna aplikt cilvēku,kurš uzdeva tikai jautājumu? Turklāt vēl būdams problēmas priekšā. Ja nevarat palīdzēt ar atbildi,tad turiet ciet muti. Tiešām,inetā skaidri redzams,ka latvietis latvietim garšīgākais ēdiens.
Melanaisroni,lai jums veicas atrast labu bezmaksas psihologu. Tie,kas strādā sociālajos dienestos, gan parasti sniedz tikai akūtu palīdzību, bet ne vienmēr problēmu var atrisināt ātri.

-c-f-b-, pirms 14 gadiem :

aina lindemane, ja neesi izgājusi elli, paklusē .. Pats atrados analogā situācijā. Un izķepurojos, pretējā gadījumā ar dzīvi laikam būtu noslēgti rēķini. Tikai darbs ar sevi - tas izvilka. Un neciešu ņaudētājus pie reizes, kuri raud - tas man neģeld, tas nepatīk. Slīcējs ķeras pie salmiņa, ar Cerību izķepuroties. Pretējā gadījumā ķepas gaisā, un pa burbuli.

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Probleemas atziissana un paliidziibas mekleessana nebuut nenoziimee nnaudeessanu. Ja Tev ir probleemas ar uztveri un ko neciet, tad paturi to pie sevis, es Tev neuzbaazzos, nepatiik nelsai. Sskkiet, ka Tev passam nodereetu paliidzziiba. Visiem un visaam probleemaam neder viena metode.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A... B...

-30

 
Atrod kādā no sociālajiem portāliem uzticamu vēstuļu draugu.

pirms 14 gadiem  

melnaisronis, pirms 14 gadiem :

Draugs sseit nepaliidzees.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.