Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1478 skatījumi

Lūdzu palīdziet!

Veselība » Garīgā veselība

Tātad vēlus jums pajautāt- Kā varētu pēc iespējas ātrāk un labāk uzlabot īslaicīgo atmiņu?es jūtu, ka man viņa galīgi iet sviestā , jo vislaik liekas, ka laiks iet pārāk ātri(kas agrāk nebija) un bieži aizmirstas tik tikko darītas lietas!šāda sajūra man jau aptuveni nedēļu, kas mani biedē, jo liekas, ka kaut kas nav kārtībā!!!Tomēr nevēlos iet pie dakteriem!Varbūt var kautkā viņu uzlabot???
Pirms apmēram 1 - 1.5 menešiem, man itkā bija bronhīts, bet es viņu kārtīgi neizslimoju.ar laiku tas tomēr mazinājas un vairāk itkā nav. varbūt tas ir tādēļ! (man 15)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Padzeriet Nootropil, kas ir preperāts, kas uzlabo atmiņu un palīdz koncentrēties, ordinējams gan pēc operāciju periodā, gan pirms eksāmeniem un pārbaudījumiem.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nedomāju, ka vaina ir atmiņā. Drīzāk tu ciet no trauksmes vai izklaidīguma, kam iemesli jāmeklē pavisam kur citur. Padomā, kas pirms nedēļas notika tavā dzīvē, iespējams, atslēga meklējama tur.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Palasi
http://vumi.wordpress.com/category/atmina/ http://woman.delfi.lv/health/medicine/atminas-uzlabosana--pasu-rokas.d?id=3740773
...
varbūt ko noderīgu atradīsi, bet labāk jau savu nevēlēšanos pārvarēt un pakonsultēties ar speciālistiem.
Katrā ziņā zāles pirkt pašam neiesaku.

pirms 13 gadiem  

adolfs, pirms 13 gadiem :

zāles lietot neiesaku

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.