Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Qurious

-53

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2896 skatījumi

Par Hipnozi.

Veselība » Garīgā veselība

Jau ilgāku laiku cenšos apgūt hipnozes paņēmienus.
Informācija tiek ņemta gan no dažādiem video resursiem, gan audio un dažādiem rakstiem par hipnozes iespējām.
Nesen sāku mācīties apgūt elementāras hipnozes indukcijas. - Visgrūtāk ir ar "Rapid inductions"
Meklēju cilvēkus kas man varētu palīdzēt šajā procesā - izprast hipnozes mākslu pilnīgāk, iespējams padalīties iespaidos.
Ar "Elman" metodi man ir izdevies cilvēku ievest transam līdzīgā stāvoklī, bet stāvoklis prakstiski vienmēr nav tik noturīgs un cilvēks ātri vien atgriežas apziņas stāvoklī.
Ir diezgan grūti atrast informāciju latviešu valodā. - tapēc visi materiāli tiek tulkoti - ( manuprāt tā arī ir tā lielākā problēma )
Pareiza hipnozes valoda - tas ir galvenais darbarīks katram labam hipnotistam.
Varbūt kāds varētu palīdzēt ar kādiem ieteikumiem, kas jums ir palīdzējis labāk un stabilāk apgūt hipnozes mākslu, kā arī padalīties iespaidos.
Paldies :)

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu kā tu ved cilvēku trancā jābut visapkart klusumam! Nēsmu mēģinājis bet zinu par to.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

.........

+349

 
Es pāšhipnozi mācījos pie Edgara Skrodeļa. http://www.hipnoze.lv/ Taču iepriekšēja daudz salasīšanās par šo tēmu var tikai traucēt, vienkārši nespēsiet sadarboties ar profesionāli, jo šķitīs, ka esat gudrāks zināt pareizāk.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Interesanta lapa, it īpaši sadaļa SERTIFIKĀTI, kurā trūkst paša svarīgākā sertifikāta - Ārstniecības personas sertifikāta, kuru nav iespējams iegūt pabeidzot 6 nodarbību kursu, bet ir jāstudē medicīna, jāiziet ordinatūra un jākārto valsts eksāmeni šī sertifikāta ieguvei. :-)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Hipnozi tik tiešām var apgūt ikviens, taču, jautājums ir vai tas tik tiešām ir nepieciešams un kādiem mērķiem cilvēks vēlas praktizēt hipnozi. Par hipnozi, ieskaitot to, kā iemācīties hipnotizēt ir daudz grāmatu un materiālu, tas gan ir tiesa, ka lielākā daļa nav tulkota latviešu valodā, bet ir pieejama angliski un krieviski. Pie tam 90% grāmatu ir interesanta lasāmviela, bet pielīdzināma grāmatām kā kļūt bagātam vai nopelnīt pirmo miljonu. :-)

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.