Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • 1 balss
  • 6553 skatījumi

Ko darīt, ja regulāri ikdienā jūties slikti bez iemesla?

Veselība » Garīgā veselība

Nu jau vismaz gadu katru dienu jūtos slikti bez iemesla. Kad kārtīgi padomāju un apsveru visu, kas notiek ar mani un man apkārt, tad saprotu, ka viss ir vislabākajā kārtībā un nav par ko stresot. Privātajā dzīvē viss kārtībā, darbā viss tāpat. Bet vienalga jūtos slikti.

2010. gada janvārī-jūnijā sēdēju uz antidepresantiem un trankvilizatoriem. Iespējams, par ātru aprāvu kursu un tagad kaut kas velkas pakaļ vēl no tiem laikiem...

Šā vai tā. Neuzskatu, ka vajadzētu iet pie psihologa, jo saprotu, ka tas viss ir tikai manā galvā un tas vispār ir kaut kāds stulbums/niķis. Tikai, diemžēl, nezinu, kā tikt no tā vaļā.

Kā likt sev saprast, ka viss ir kārtībā? Nu patiesībā, to es jau saprotu un apzinos, bet kāda velna pēc tad visu laiku ir tāda sajūta, ka jūtos slikti?

Paldies.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Antons

+4839

 
Izslēdz datoru. Un dodies ārā - pie fiziskām aktivitātēm. Riteņbraukšana, peldēšana u.c. Vismaz man tādas lietas palīdz.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Tas varētu līdzēt, jā. Bieži vien iedomājos, ka, ja man būtu vairāk brīvo līdzekļu, es katru vakaru izklaidētos un kaut ko darītu, bet finanses, diemžēl, ne vienmēr atļauj.

Kaut gan, tai pat laikā, bieži vien, kaut ko darot, es šā vai tā pieķeru sevi pie fakta, ka es domāju par kaut ko citu. Piemēram, skatos filmu, bet pēc 20 minūtēm saprotu, ka neatceros neko no tā, ko redzēju, jo visu laiku domāju par to, ka jūtos jocīgi.

Antons, pirms 13 gadiem :

Es arī sev bieži vien meklēju un atrodu iemeslus, lai kaut ko nedarītu:) Cik maksā pastaiga tuvējā parkā vai naksnīgajā pilsētā? Cik maksā nopeldēties netālajā ezerā/upē?
Es periodiski jūtos slikti. Manā gadījumā, cik zinu problēmas cēlonis ir sēdošais darbs, jo ir radušās problēmas ar kakla skriemeļiem - laikam kaut kas spiež un asinis necirkulē kā vajag. Risinājums, protams, tās pašas fiziskās aktivitātes, par kurām atceros tikai tad, kad jau atkal ir pavisam čābīgi..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tā varētu būt sava veida depresija īpašā formā vai rutīna vai garīga iztukšotība. Iesaku aiziet uz baznīcu un arī pie tā paša psihiatra. Neuztraucieties: nekodīs ne, viens ne otrs. Gluži otrādi uzskatu, ka palīdzēs.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Dievam neticu un vispār no tās baznīcas atmosfēras man nelabi paliek. Vienkārši fiziski nepanesu neko, kas ir saistīts ar reliģiju.

Pie terapeita pagaišgad esmu gājis un ir palīdzējis, bet dārgs prieks. Un toreiz tiešām likās, ka ir vajadzība. A tas, kas notiek tagad, ir kaut kās sviests. Es neticu, ka es nevarētu pats ar to tikt galā. Tikai nezinu, ar kuru galu sākt...

Paldies par atbildi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.