Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1648 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Pats galvenais lai nebūtu traumēts redzes nervs,tad tas ir neatgriezeniski.Ja redzi kautvai gaismu ,var mākslīgo kristālu,daudz ko citu un tās ir iespējas!!! Nenokar degunu,tev vēl ir paveicies!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Lai to noskaidrotu cilvēkam ir jāgriežas pie oftalmologa. Principā dažu mēnešu laikā pēc acs traumas redze ir atjaunojama ar operācijas palīdzību. Šādas operācijas Latvijā tiek veiktas un ir augstā kvalitātē.

pirms 14 gadiem  

vitality silcenkito, pirms 14 gadiem :

bet acs ir ka migla un cilveks praktiski ar vinu neredz

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Viennozīmīgi uz Jūsu jautājumu nav iespējams atbildēt, ja nav zināma traumas vieta, raksturs un apjoms. Ja ir skarta acs tīklene, tad šāda veida trauma var izraisīt neatgriezenisku redzes bojājumu. Atsevišķos gadījumos redze ar laiku atjaunojas, ja pacients ir savlaicīgi griezies pie acu ārsta un saņēmis nepieciešamo terapiju.

vitality silcenkito, pirms 14 gadiem :

paldies abiem kungiem par padomu

vitality silcenkito, pirms 14 gadiem :

bet ka jus domajat cik tada operacija maksa

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Operācijas cenu nosaukt ir praktiski neiespējami, jo nav zināms, kas tieši ir jāoperē, kā arī cena ir atkarīga no izmantotā lāzera un klīnikas. Parasti acs redzes korekcijas operācija maksā 1000,- Ls, taču šāda operācija ir standarta un relatīvi vienkārša. Vislabāk visus šos jautājumus uzdot savam acu ārstam, ja nav uzticības sava rajona acu ārstam, vienmēr var griezties uz konsultāciju privātā diagnostikas centrā, piemēram, Veselības Centrā 4 vai kādā acu klīnikā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.