Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis Kalvis

+15536

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2391 skatījumi

Kāds būs pareizais risinājums pagraba izveidošanai?

Māja un dārzs » Izdari pats

Laukos zem mājas ir divi pagrabi,katrs ar aptuveni 12 kvadrātmetru platību un augstumu 2.2 metri.Tiek audzēti gan kartupeļi,gan dārzeņi(bietes,burkāni,rāceņi,ķirbji,gurķi),vietu arī vajag āboliem,sulām,kompotiem.Tātad ko drīkst likt kopā un kā būtu vispateicīgāk,lai viss būtu pārskatāms kā arī reizē atbilstu visām prasībām.Zinu,ka nedrīkst likt kopā dārzeņus,kas izdalot etilēnu,ja pareizi uzrakstīju,bet kuri to izdala nav ne jausmas?Jautājums arī par ventilāciju,mājās ir tādas resnas plastmasas trubas ar caurumiņiem,kā tās ielikt,lai nemaisās pa kājām kad pagrabs tukšojas un galvenais,lai kartupeļiem ir jēga no tām?Plauktus ar nebūtu prāta darbs karināt,lai būtu jākāp pāri dārzeņiem!Ceru,ka atradīsies kāds,kurš ar šo lietu ir jau saskāries!Unn varbūt foto?!Paldies!!!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Ābolus vislabāk uzglabāt no -1 līdz +1 grādu temperatūrā un tos var glabāt kopā ar sulām un kompotiem. Kartupeļus uzglabā +4 grādu temperatūrā, jo zemākā temperatūrā tie kļūst saldi. Burkānus un rāceņus var glabāt kopā ar kartupeļiem.
Par etilēnu varu pateikt, ka to izdala tomāti, banāni un citi augļi, kas gatavojas istabas temperatūrā.
Ķirbjus var uzglabāt pat istabas temperatūrā, bet tikai tad tie līdz februārim ir jāizlieto.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Es zinu, ka nevar dārzeņus likt kopā ar augļiem, jo augļiem pievelkās pagraba garša, sevišķi, ja tur ar kartupeļiem. Es rudenī ābolus apmēram pa kilogramm salieku pilnīgi veselos poletilēna maisiņos un aizsienu galu, āboli nežūst un nepievelk pagraba garšu.

pirms 14 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 14 gadiem :

Tas tiesa,ka garša ļoti izmainās!Kā tu ieklāji pamatu kartupeļiem,nezinu vai likt tikai smilti vai arī piemēram vairākus slāņus-grants.melnzeme,smilts utml.?Pagrabi ir sausi.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.