Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

JANIS KUZMINS

+163

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 208 skatījumi

Hromētie plauktiņi duškabīnē rūsē. Kā likvidēt rūsu ūdensboilerī.

Māja un dārzs » Izdari pats

1) Lūdzu padomu,ar ko pārklāt jaunus hromētos duškabīnes plauktus,lai tie nerūsētu. 2) Ar ko vislabāk pārklāt (likvidēt) rūsas bojājumus ūdensboilera iekšpusē?

Pirms 3 mēnešiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Sāksim ar to, ka telpā, kur atrodas dušas kabīne ir nepietiekama ventilācija.Ar piespiedu, kura ieslēdzas epizodiski kopā ar gaismu par maz. Vislabāk,ja pieslēgums skurstenim, vai ventilācijas šahtai. Var nopirkt plakanus dekoratīvus plastmasas tuneļus.Zinu, kam tas palīdzējis un liekais mitrums telpā samazinājās būtiski.
Vai atmaksāsies pārhromēt, vai pārkrāsot plauktiņus? Rezultā izdota lieka nauda un neapmierinošs rezultāts.
Boileris var rūsēt, ja nav vienmēr piepildīts ar ūdeni. Arī man ir elektriskie impulsa devēji, tie izvada kaļķi un galvenokārt dzelzi cauri sistēmai. Viņus aptin ap ūdens cauruli. Vēl ir magneti, kurus piestiprina pie caurules. Brīnumlīdzekļu nav. Ieteiktu veikt ūdens analīzi, lai zini, ko lieto. Uzstādiet filtrus atsevišķi dzeramajam ūdenim. Tas pa kabatai katram.

pirms 2 mēnešiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.