Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Simona Āboliņa

+5531

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3096 skatījumi

Kās puķes tagad var sēt podiņos?

Māja un dārzs » Dārzs

Interesē izaudzēt uz palaudzes kaut kādas puķītes, nepārstādot tās tālāk dārzā. Vai sniegpulkstenītes kaut kur var nopikrt, vai viņas vispār izaugs podiņā?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Sniegpulksteņu sīpoli ir deficīts, pagājušruden esot redzēti Alfā.
Podā sēt tagad var, ja audzēs dēstus. To var ar vairumu puķu. Ja gribi turpat audzēt arī vasarā, tad labāk to darīt aprīlī - ar puķēm, kam īss periods no dīgšanas līdz ziedēšanai. Un labā, ja to puķu būšanu var ierīkot uz balkona, lodžijas, jo telpās tomēr ir par tumšu, augi izstīdzēs. Aprīlī dobē (arī podiņā, ko liks uz balkona) var sēt ešolcijas, salmenes, helipteras, ibēres, gailardijas, godēcijas, kliņģerītes, klarkijas, brūnactiņas, lobulārijas, matiolas, lefkojas, nemēzijas, šizantes, maijā arī kreses u.c. Ja gribi petūnijas, labāk nopērc gatavus stādus.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Drīz jau varēs nopirkt ziedošas atraitnītes. Tās var kādu laiku priecēt arī podiņā. Samtenes arī.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ilga Cīrule

+20

 
Jau divas vasaras uz trešā stāva palodzes labi ziedēja zemās samtenes. Jāsēj tagad un vēlāk izstāda podiņos. Petūnijām un vasaras dālijām kaut kas nepatika. Sniegpulkstenītes pārziemo zem sniega un tad dīgst agri. Podiņos redzēti krokusi, kaut dārzā tos tāpat stāda iepriekšējā vasarā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.