Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1483 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kalvis Vīksna

+490

 
Obligāti jāskatās cik liels enerģijas patērinš ir uz max, cik ātri uzsilda ūdeni!! jo mazāki cipari, jo labāks!!! ieteicams pirkt ar regulatoru!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

labak 100.un pareizakais ir turet uz 60 gradiem un lai visu laiku ir ieslegts tad ed mazak elektribu.ja ir vairak par 60 gradiem tad dikti ed elktribu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

A. L.

+7446

 
Galvenie nosacījumi pērkot boileri ir kāda tipa boilris tas ir un vai ir iespējams regulēt temperatūru kurā uztur siltumu, un kādas klases elektroierīce tā ir!
Ir vai nu horizontālais, vai vertikālais! Ir tādi, kuri ir ar regulēšanas iespējām nekur neko neskrūvējot vaļā, respektīvi brīvi regulējami,bet ir tādi, kurus uzregulē un aizmirsti par regulēšanu. Tikai atskrūvējot to varētu izdarīt! Ja būs pirkts labā veikalā, tad domājams, ka kārtīgs pārdevējs pastāstīs kārtīgi kas un kā, un ko labāk izvēlēties attiecīgajā situācijā!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.