Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 12

    Atbildes

  • 1 balss
  • 12655 skatījumi

Kā siltināt vecu koka māju?

Māja un dārzs » Remonts

Kā siltināt vecu koka māju? varbūt kādam ir pieredze šajā jomā, ber varbūt varat ieteikt saitus kur to visu var palasīt. Mani neinteresē reklāmu saiti virmām, bet gan cilveku pieredze.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (12)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Muusu guljbuuve arii bija liidz pusei apsista ar papi, dienvidu gals pliks un caurs - spraugu pildiijums bija izbiris. Maaja celta 1927.gadaa.
Saakaam ar aarpusi, kas tomeer bija kljuuda, jo veelaak iecereetais iekshpuses kosmeetiskais remonts paarveertaas pamatiigaa kapitaalremontaa ar arii iekshpuses siltinaajumu.Ne vienmeer vareeja dabuut iecereetos materiaalus.Uzlikaam metaala jumtu, meistari izlikaas nepamanaam bojaato muurlatu, kas atkodaas veelaak.Pakojaam ar akmens vati no aarpuses, pleevi un deeliishiem, tobriid bija dabuujami tikai shauri, kas nav tas labaakais variants. Paaris ziemas paraadiija, ka aukstums tomeer tiek cauri.Liidz ar to arii iekshpusi siltinaajaam - putuplasta plaaksnes, regjipsha sienu izbuuve....Atradaam visaadus briinumus sijaas un baljkjos.Nebija viegli,taapeec iesaku saakt ar iekshieni.Nav jau muusu versija taa pareizaa un labaakaa.Vienk.taadi bija apstaaklji un iespeejas,dalos pieredzee kaa ir, ja nesaplaanojas.Galvenais - atrast gudrus amatniekus!Un

pirms 14 gadiem  

Sandra Fallaschinski (Kvēpa), pirms 14 gadiem :

..un jau tagad pieaicinaat vinjus, lai apskataas, iesaka variantus un tad var pakalkuleet, pamekleet izdeviigaakos variantus.Vislabaak - pat vairaakus un dazhaadus, pie reizes veicot cenu aptauju.Veel piebilde - jumtu toreizpasuutiijaam caur Nelsu - nu, nekad muuzhaa vairs ar sho firmu.

Smic, pirms 14 gadiem :

Būvmateriāliem ir ss.lv

Lēti, bet nikni ;)

Dinﯼ Daikinﯼ, pirms 14 gadiem :

Nu man baļķi jāmaina 3 vietās, zem diviem logiem ir sapuvuši un vel viena vieta 2 baļķi tadi jokaini. Tākā tēvs galdnieks, logus taisīsim paši un kad mainīsim logus tad arī sienas baļķus. Baļķi sienām nav problēma, jo tika demontētas pāris starpsienas..
Liels paldies par tavu atbildi, tieši sādu pieredzi velējos dzirdēt.

Sandra Fallaschinski (Kvēpa), pirms 14 gadiem :

Lai izdodas :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

buss driz jauns portals www.varupats.lv taja bus loti daudz noderigu un uzskatamu materialu,par siltinasanu un visu parejo!gaidiet!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Narvils

0

 

pirms 8 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir interse par siltināšanu, tad noderēs profesionāļu palīdzība
Tavai daudzīvokļu mājai ar 50% ES finansējumu:
- energoaudits;
- vienkāršotās renovācijas projekts;
- ēkas tehniskā apsekošana;
tas viss ar mūsu atbalstu un Ekonomikas ministrijas programmas ietvaros!

http://www.solutionexpert.lv/

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir vajadzīga palīdzība koka mājas siltināšanā un citos darbos varu dot konsultācijas uz vietas apskatot un arī izdarot tos dabus. Rakstiet - audio.arfa@tvnet.lv

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

J.......

+1209

 
Es dzīvoju vectēva celtā stāvbūvē ( 1953 celta ) , kas siltināta ar fibrolītu ( nu jau tagad atkal tādu ražo Jelgavā) , Mans uzskats ir , ka koka ēkai ir jāveic sava pamat funkcija - dabīgs materiāls un šis siltināšanas materiāls koka ēkai liekas būtu ļoti piemērots , jo ir labs siltum un skaņas izolators ( zinot , ka koka māja ir paskaļa) - pēc tam var ļepēt dēļus vai apmetumu - tā ir gaumes lieta , bet koka mājai jāizskatās pēc koka mājas....
Netā var atrast par - fibrolītu - daudz....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maris Bergs

+142

 
Skatoties kada ir arpuse, ja arpusi grib saglabaat tad jasiltina no iekspuses. Ja arpuse ir delu segums un grib to mainiit tad var arpuses.

Materiali ekovate vai loksnju akmens vate.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Smic

+7309

 
Pirms pāris gadiem es kā reizi strādāju žurnālā Dari Pats :D:D:D
www.daripats.lv

pirms 14 gadiem  

Smic, pirms 14 gadiem :

Tas bija domāts komentārs :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.