Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 261 skatījumi

Pēc krāsns un dūmvada likvidēšanas dārza mājai, sienā apkārt dūmvada caurumam bojāti dēļi. Ko darīt? Sapūst putas un finieri priekšā?

Māja un dārzs » Remonts

Dārza mājiņa vigvama tipa. Bija neliela krāsniņa ar metāla izvadu. Viss nojaukts. No ārpuses izskatās, ka caurumam priekšā šīferis, bet mitrums ticis garām. No iekšpuses ap caurumu bija finieris, bet to noņemot atklājas bojāti dēļi. Kā novērst problēmu? Caurumā ko sapūst vai siltināt ar kādu vati? Dēļi jāmaina vai ar kaut ko jāapstrādā un atkal jānosedz ar finieri? Vēlams vairāk risinājums dāmu spēkiem un sapratnei. Labprāt pievienotu attēlu, bet tāda opcija nepastāv.

Pirms 9 mēnešiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Bojātos dēļus varētu apstrādāt ar antiseptiku, ja būdai paredzams ilgs mūžs. Labāk vati un tad finieri( vislabāk mitrumizturīgo). Ārpusē šiferi gan jāieklāj rūpīgāk, citādi darbs veltīgs.

pirms 9 mēnešiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.