Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Loreta Krafta

+40

 
  • 5

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1605 skatījumi

Kāpēc cilvēki pamet mazus dzīvnieciņus?

Dzīvnieki » Kaķi

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Tapēc, ka domā par rotaļlietām, par prieku, ko dod radījums, aizmirstot par rūpēm. Viena meitenīte ļoti gribēja sunīti. Tēvs viņai apsolīja pēc gada, ja viņa veselu gadu izliksies, ka iet ar sunīti ārā - lietus vai sniegs. Meitene gāja, pie sunīša tika. Viņi bija labi draugi, bet suņi dzīvo ilgi. Meitene sen jau apprecējusies, toreiz viņai bija tikai 11 gadu. Ir piedzimuši bērni, bet ar suni jāiet ārā vēl arvien katru dienu. Mana meitiņa izturēja pusotru mēnesi izlikšanos ar ārā iešanu. Pēc tam pateica, ka iztikšot bez suņa. Nepērciet un nedāviniet mazas dzīvībiņas, ja nevarat būt atbildīgi par to, ko pieradinat.

pirms 14 gadiem  

Pasaku Vecis, pirms 14 gadiem :

Vēl jārēķinās, ka lielākajā daļā gadījumu dzīvnieciņš aizies uz citiem medību laukiem jūsu dzīves laikā. Jāmāk arī šķirties un atvadīties. Labāk iepirkt plastmasas tamaguči un ņemties ar viņu, ja nav pārliecības par savu varēšanu. Jāmaksā dzīvnieciņam pensija arī tad, kad viņš slimo, kļūst vecs un vārgs, nevis ragaviņās jāvelk uz mežu. Svādāk mēs neatšķirsimies no mūsu valsts, kura tikai prasa no pilsoņiem, aizmirstot par viņiem rūpēties.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Signe Bondare

+3267

 
Tapēc, ka nedomā ar galvu. Nesaprot, ka ir atbildigi par tiem, ko pieradinājuši...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cilvēki var nedomāt ar galvu . Viņiem arī var nepietikt naudas rūpēm.Maniem kaimiņiem bija suns, tad viņi pārvācās un suni atstāja. Cilvēki no sākuma neapdomā savu rīcību. Man pašai bija kaķis , be es viņu vismaz draugiem iedevu , jo nebija kur turēt. ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tapec ka mazi dzivnieciņi ir mīlīgi un kā rotaļlietas bet ari ir otrs varjants mazus dzivnieciņus ņem tapēc ka tiem mazotne var labāk iemācīt vistkautko.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

parasti jau mazus paturr, bet kad izaug lieli pamet, bet ir jau visādi varianti, var jau būt ka pārlieku daudz, vai nav iespējams paturēt vai kas cits

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.