Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Līga Bērziņa

+4648

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1465 skatījumi

Trenažiera pedāļi....

Dzīvnieki » Suņi

Mans ne pārāk gaišais suns sagrauza minamajam trenažierim pedāļus... (nograuza to siksniņu abiem pedāļiem, kur kāju liek iekšā) Kur es varētu sataisīt to trenažieri vai nopirkt jaunus pedāļus? Un kā pielikt?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vispār jau es biju domājis, ka meitenēm nevajadzētu nodarboties ar tehniskiem remontiem, ja vien stiprā dzimuma pārstāvis ir spējīgs tikai izkāpt no gultas un to pašu ar meitenes palīdzību.

pirms 14 gadiem  

Līga Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Mūsu mājās ir dzimumu līdztiesība, ja vajag skaldu malku un mainu mašīnai ratus... vīrieši, ja vajag taisa ēst un mazgā traukus... Vīrieši mums strādā ... un neesam pieradušas ar katru sīkumu pie viņiem skriet...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu tu taču esi gudra meitene, tad jau tev ir zināms, ka arī internetā pasūtītajām precēm ir garantija vai/un jābūt arī maksas remontam pēc garantijas laika, ja defekts neattiecas uz garantijas/bezmaksas remontu.

pirms 14 gadiem  

Līga Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Ja mana māsa man atstāja trenažieri un pati aizbrauca uz Jaunzēlandi, neatstāja nekādus papīrus... un ja man ļoti neko negribas prasīt par remontu viņai... es nedomāju, ka viņa priecātos uzzinot, ka viņas pietiekami dārgais trenažieris ir sabojāts :) Jā un meitene esmu diezgan gudra :) Tātad, kur atrast specializēto veloveikalu, kurā pārdod trenažiera pedāļus... :) man kopš vakardienas nav mašīnas, tā kā aizvest no Limbažiem uz Rīgu trenažieri remontēt nevaru...

Ainārs Zuments, pirms 14 gadiem :

Nu ja jau esi tāda, tāda ... ... ... , nu tāda gudra, visus darbus vari paveikt pati un palīdzību lūgt neesi radusi, tad domājams, ka vaina nemaz nav tajā pedālī. Vienkārši trenažieris ir zaudējis (nulle / viens - tavā labā)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu tas ir atkarīgs no tā, vai tev ir otrs suns, kas būtu mazliet "gaišāks" par to "tumšo" suni. (joks)
Vai tie pedāļi stipri atšķiras no velosipēda pedāļiem? Varētu būt, ka jānoskrūvē tikai pedālis (kāpslis), pašai pedāļa kājai jāpaliek pie trenažiera. Tas būs lētāk, nekā mainīt visu komplektu (kāju kopā ar kāpsli), bet var gadīties, ka veikalā nebūs pieejams tieši tāds kāpslis, tad nāksies mainīt visu komplektu. Bet lai noskrūvētu kāpsli, būs nepieciešama kāda uzgriežņu atslēga. Ja tev pašai nav pilns uzgriežņu atslēgu komplekts, tad nāksies prasīt palīdzību kādam stiprā dzimuma pārstāvim. Es ieteiktu doties ar to pedāli uz to veikalu kurā pirki trenažieri vai uz kādu specializēto veloveikalu.

pirms 14 gadiem  

Līga Bērziņa, pirms 14 gadiem :

Man ir otrs suns.. un tik tiešām "gaišāks" pat krāsa nedaudz gaišāka... Tas ļoti palīdz? Jā tie pedāļi stipri atšķiras no velosipēda pedāļiem ir daudz masīvāki un ar papildus siksnu, lai kāja nešļūk nost pie slodzes... Par uzgriežņu atslēgām vari droši nestāstīt.... nevajag jau domāt, ja meitene tad stulba un neko nemāk...Man ir pilns atslēgu komplekts un ne tikai. Trenažieris pasūtīts internetā un kur atrast specializēto veloveikalu...:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.