Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Gundega Ezera

+2960

 
  • 4

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2705 skatījumi

Ganu suņi.

Dzīvnieki » Suņi

Vai kāds var ieteikt, kur atrast labu ganu suni ? Iespējams kāds vēlas pārdot jau lielāku nevis kucēnu.
Lūdzu nepiedāvāt apskatīt portālus ss.lv / reklama.lv. Tāpat nemeklēju suņu audzētavu piedāvājumus, kuri piedāvā Bernes ganu suņus un citas šķirnes, kur lielākoties jāmaksā vien par "brendu".
Smukiņi jau viņi ir, taču suns konkrētajā gadījumā nav nepieciešams skaistumam, izstādēm u.t.t. Nepieciešams tiešām saprātīgs un gudrs suns ar iemaņām, vai arī tāds - kuram šī lieta jau ir asinīs un redzama darbos :).

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agneta Kalēja

+2081

 
Ganu suņi ir daudz un dažādi, laikam jau attiecīgi jāmeklē pēc temperamenta pašam tuvāks.
Ir Polijas podhales ganu suns, ir Lielie Šveices ganu suņi... Iesaku forumu dogs.lv , kur attiecīgi šķirņu sadaļā var apskatīt dažādas šķirnes, sazināties ar to īpašniekiem, audzetājiem, uzzināt par gaidāmajiem metieniem.

pirms 14 gadiem  

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Par dogs.lv nebija nācies dzirdēt, bet ja tās atkal ir audzētavas, nezinu vai kaut kas sanāks.. Kā jau rakstīju iepriekš, man nederēs medaļām bagāts suns, jo uz izstādēm neiesim. Bet, paldies. Tas ir variants. Pačekošu. :)

Agneta Kalēja, pirms 14 gadiem :

Dogs.lv it kā ir Latvijas Kinoloģiskā federācijas mājas lapa, bet ne visi cilvēki, kas tur apgrozās ir tikai izstāžu suņu īpašnieki - ir gan no LKF, gan LKA, gan bezšķirnes suņu īpašnieki - vienkārši cilvēki, kas mīl suņus, kas ar tiem nodarbojas un daži pat ļoti daudz zina. Domāju, ka tur var atrast gan suni, gan 1001 padomu :)
li veicas ar īsto suni.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Domājams ka tieši ir bernes ganu suns labs..bet te LV jau tie tam nav apmācīti, bet vairāk kā izstādes suņi..;)
Domāju ka pašam ir jāaudzina ganu suns....

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Domājams ka tieši ir bernes ganu suns labs..bet te LV jau tie tam nav apmācīti, bet vairāk kā izstādes suņi..;)
Domāju ka pašam ir jāaudzina ganu suns....

pirms 14 gadiem  

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Bernes ganu suns LV tiešām ir skaistumam - izstādēm. Runājot par "pašam jāaudzina". Nepiekrītu. Kā jau minēju iepriekš, tas vai nu ir dzīvniekam asinīs vai nav. Gluži tāpat kā cilvēkam - ir kāds dabas dots talants, vai ne. Pie kam - ņemt kādu suni un cerēt, ka izdosies apmācīt - tā ir laimes spēle. Tieši tādēļ lūdzu, lai atsaucās tie cilvēki, kuru īpašumā ir ganu suns, iespējams kucīte, kurai būs kucēni. Un ja šī kucīte pati ir ganījusi, tad ir cerība, ka kucēniem šī nodarbe interesēs.;)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.