Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283672 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Santa Apēna

+32

 
  • 9

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2168 skatījumi

kā var ieaudzināt sunim komandu - "Nāc šurp!" brīdī, kad viņam ļoti ļoti interesē citi suņi? jebkurā citā laikā viņš šo komandu klausa.

Dzīvnieki » Suņi

viņam dikti patīk citi suņi...tad ausis aiztaisās ciet un viss..neko vairs apkārt nedzird!!!
7.mēn kucēns

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (9)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Eduards Smalkais

+1257

 
ja godīgi, būs pagrūti atbildēt. Cik pēc pieredzes noaurojos savam krancim, tad parasti viņs ar asti kājstarpē 3min laikā ir klāt... Par citiem suņiem nemāku spriest. Šo paņēmienu es izmantoju arī tad, ja viņš vnk ''paņem vagu'' no sētas... Vienīgi var sanākt problēmas ar kaimiņiem, ja tu nedzīvo laukos...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

1.Līdzi paņem kādu kārumu vai kādu pīkstošu, tavam sunim mīļu mantu
2.stingrā balsī dod komandu "ŠURP"(vari pamēģināt vnk. pasaukt suni,bet stingrā balsī)
3.Ja suns neklausa mēģini pievērst viņa uzmanību ar kārumu vai mantiņu...
4.Kad suns piegājis tev klāt,paņem viņu pie saites...
5.mainiet virzienu,ejiet uz citu pusi..

ceru,ka tev izdosies!

pirms 14 gadiem  

Santa Apēna, pirms 14 gadiem :

jāpamēģina būs ar to kārumu, jo viss cits jau izmēģināts.
lieta tāda, ka viņš nekad nepienāk pie manis klāt, man nākas viņam skriet pakaļ, kas ir nereāli grūti, jo viņš ar to citu suni dauzās, un no manis arī mūk, domādams ka es grasos dauzīties.es varu tur teikt vai neteikt - šurp šurp!!! bet reakcijas nekādas...nezinu!!! :)
paldies!

Taīda♥Ausma Kalniņa, pirms 14 gadiem :

ej uz citu pusi un pasauc suni...ja sunsnav no klaiņotājiem viņš ies tev līdzi...zinu no savas pieredzes...

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Ivanovs

+2902

 
Ar gardumiem aizrauties nevajag,sunim nav likts kurš ir saimnieks un kad jāpakļaujas,vilku kucei tādu komandu man izdevās iemācīt tikai ar elektrosiksnu kura neļauj aizskriet no objekta tālāk par 50 metru,pēc 50 metru robežas šķērsošanas suns saņem pirmo vāju elektrošoku kurš atālinoties palielinās,nejaukt ar rādio sētu.atālums ir samazināms.nevaru ieteikt kur tā ir nopērkama,jo man tika atvesta no vācijas,tākā man ir sargsuns nācās iegādāties citu cilvēku drošībai,jo suns kož visiem kurus neatpazīst vai kurus neredz katru dienu.Albumā draugos ir suņuka bilde.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīna Kruglova

+211

 
Sākumā šo komandu māci pie garas saites, kad sunim ir kāds kārdinājums (cits suns, vai kas tml)tad sauc "šurp" vai "pie manis" līdz suns to būs kārtīgi apguvis, un tad to var bēz saites mēģināt.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

manam takshelim taaa ir lielaa probleema :D:D:D pa ielu ejot kur nav sunji smuki staigaa :) pirms katras mashinas labi atsaucas shurp un stop, bet nu kad ir kaaads suns :D:D:D tur var buut pilns ar mashiinaam un kliedz kvai liidz asiniim nepaliidz :D vinjsh vnk mani aizmirst un arii apkaart neko nedzird :D

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Šī komanda ir viena no grūtākajam un vajadzīgākajām sunim .Man arī ar suni iet visādi,bet katru reizi ,pirms sāk pastaigu šī komanda ir jānostiprina ,vairākas raizes jāatkārto un jāpaslavē .Vēl jau ir tā kliketru metode ,esot ļoti efektīga,klikeru var iegadaties suņu iztādēs ,bet nu tur vajadzētu palasīt ,kā ar to ir jāmāca suns .

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agneta Kalēja

+2081

 
Vai nu ar kārumu/mīļu mantu vai ar pretēju reakciju suņa reakcijai - ja suns skrien prom, tad nevajag skriet pakaļ, jo tad viņš domā, ka arī saimnieks beidzot spēlējas. Ja tas notiek klajumā, tad vieglāk ir mukt prom, paslēpties no suņa, virzīties pretējā virzienā, lai viņš skrien pakaļ saimniekam, nevis otrādi. Ja galīgi nepadodas un baigais spītnieks, var mēgināt elektrisko kakla siksnu kā metodi apmācībai (nevis visu laiku). Protams, viedokļi dalās, bet ja izmanto īstajās situācijās ar pareizajām komandām, rezultāts panākts un iemācīts un traumu (ne psiholoģiksu, ne fizisku).
Lai veicas ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Herta Ločmele

+320

 
man strādā tikaia stāvēšana un teikšanā šurp, bet nu tas notiek tikai tad,kad suns ir izskrējies..
tā ka manuprāt vienkārši sunim vajag vairāk uzturēties suņu klātbūtnē, lai pamazām apnīk..jo ar skriešanu uz cilvēkiem tas nostrādāja..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pievilinaat ar kaut ko garsiigu!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.