Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3399 skatījumi

kā tikt vaļā no suņa???

Dzīvnieki » Suņi

var jau, protams, likt sludinājumus, utt., bet tas suns izaudzis baigais makans, ir traki glups un agresīvs pret savējiem.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Pašu atbildība. Paši izaudzinājāt nepareizi un tagad gribat vaļā tikt? Dēlu dzērāju uzaudzinot arī jāmēģina "vaļā tikt"? Tagad jādzīvo ar sava darba augļiem.

pirms 13 gadiem  

kaspars saukums, pirms 13 gadiem :

he he šitas gan labi pateikts....

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Ja suns tiešām ir ļoti agresīvs, jāpadomā, kāpēc tā ir, jo jebkurai agresijai ir iemesls. Bieži suņi agresīvi pret savējiem ir tad, ja viņiem kucēna vecumā ir darīts pāri, tad agresija var izpausties ne tikai pret savējiem (kuri ir situši, mocījuši - sevišķi bērniem, kuri kucēnu ir visādi kacinājuši), bet arī pret svešiem cilvēkiem, bērniem un citiem suņiem. Bieži agresija izpaužas tad, ja suns ir uzkāpis saimniekam uz galvas - ir visu laiku lutināts un čubināts (uķi puķi) un pēkšņi viņu par kaut ko soda vai kaut ko grib aizliegt. Tad suns cenšas atgūt savu pozīciju un sāk ne tikai rūkt pret saimnieku un citu , bet arī pat kost. Tādiem parasti, kas tikai lutināti un nav mācīti, var jebkurā mirklī bez iemesla uznākt bizdings un tie būs gatavi cilvēkam galvu nograuzt.
Ja agresija uznāk pēkšņi un bez iemesla, piemēram, pusdienojat pie galda visi, suns guļ turpat un tad pēkšņi suns metas kājās bez iemesla un ar drausmīgi atņigtiem zobiem rūc kādam virsū no pusdienotājiem un grasās kost..

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

.. tad labāk veikt eitanāziju.
Suņi nav glupi, par glupiem tos uzskata ti9kai cilvēki, kuri nav spējuši tos kārtīgi audzināt. Esmu saskārusies ar tādiem , citu vārdā, bezcerīgiem gadījumiem, taču visos gadījumos viņu agresija pret mani nevērsās - drīzāk koda saimnieku. Ikviens sunītis ir dvēselīte un pret viņu ja labi izturēsies, tad arī saņemsi pretī kārtīgi audzinātu dzīvnieku.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Ir jāmāk pāraudzināt, jā es esmu izmantojusi arī visai cietsirdīgas metodes audzināšanā, kad kāds suns gribēja mani sakost. Bet tā kā es māku ierādīt sunim vietu, līdz košanai nenonācām, sadraudzējāmies, ka galā pats man līda klēpī un pie kājām gulēja.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Jebkuru cilvēka bērnu var izaudzināt par gudru un prātīgu cilvēku (ja vien viņam nav fiziskas un garīgas/psihiskas novirzes), tāpat ir ar jebkura dzīvnieka mazulīti.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Pietiek ar vienu atgadījumu no bērnības un suns kodīs nost ikvienu. ja bērnībā kāds piekaus kucēnu ar koka pīcku, nākotnē var šis suns uzbrukt ikvienam, kura rokās redzēt zaram līdzīgu priekšmetu.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

tā jau tas viss ir, jautājumā neizklāstiju visu situāciju- suni paņēma mana draudzene kamēr dzīvojām atsevišķi, tagad pārvācāmies uz 29 m2 dzīvoklīti (3 cilvēki+ kaķis) sune ir ārkārtīgi aktīva a laika ar viņu ņemties, staigāties vnk nav- strādājam no rīta līdz naktij. grauž absolūti visu, pēc pastaigas atnākot mājā uzreiz pieķēza pa pilno. jā, audzināt nemākam, tapēc labāk atdot, kamēr jauna, citādi tiešām tikai eitanāzija :(

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Sunim ir garlaicīgi, tāpēc viņš arī pieķēza un grauž visu, atriebjoties saimniekam. ja to dara acu preikšā, tad tā ir vistīrākā atriebība, ka atstājāt to vienu

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

tur jau tā lieta- nevienam nav laika ar to suniņemties un neviens to arī ciest nevar, a man vispār suņi riebj. vaļā jātiek jebkādā veidā, bet labāk tomēr, ja kāds paņemtu, kamēr jauna.

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Kādas sugas suns un cik liels tas ir?
Pirms mājā suni ņem , ir jārēķinās, ka par to būs jārūpējas. Pat maza žurciņa prasa lielas rūpes un kur nu vēl suns, kuru nevari tā nolikt uz gultas, lai paskraida, bet ir jāved laukā 3 reizes pa dienu uz tām 30 minūtēm vismaz.
Es iesaku labāk sunīti aizvest uz patversmi vai, ja ir zināms kāds kārtīgs lauku cilvēks, kuram varbūt jau ir kāds suns, piedāvāt.

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

sunis, protams bezsugas, izskatās, ka vilks+ laika. augumā virs ceļa.
nu nav iespējas ar to ņemties- no rīta pa fikso uz darbu (abiem), vakarā (ap 9+) ne vienmēr spēka....

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Nu ja, jebkura dzīva radība prasa rūpes un uzmanību. Suns vai jebkurš cits mājdzīvnieks ir jāuztver kā sevis paša bērns, to nedrīkst uztvert kā vienkāršu stila priekšmetu. Ja cilvēks nav spējīgs laiku veltīt kādam, tad vispār dzīvnieku neiegādāties. Arī pati reiz savu dzīvnieciņu atdevu kādai gādīgai meitenei, kaut gan ar tagadējo domāšanu, es to nedarītu ne pa kam, ja nu tikai tad, ja manā dzīvē notiktu ārkārtīgi krasas izmaiņas un es nespētu par to radībiņu rūpēties.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas viss ir saprotams, ka audzināšana, bet ne tikai visa vaina ir audzināšana, ir pa dabai gudri suņi un ir glupi, un tu tādu nekā neizaudzināsi.Es varu ieteikt aizvest uz suņu patversmi vai arī pamēģināt ss.lv sludinājumā kādam piedāvāt. Ja riktīgi liels, tad ņem tādus suņus apsargāt saimniecībās, un varbūt, izrādīsīsies, ka nemaz nebūs tik glups.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Un pie reizes vienu devu sev ar!
Ieteiktu iziet psihotertapijas kursu-ņemt mājās suni ja zin ka nebūs laika... tā jau ir ārstējama problēma...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Suns vienkāši jūtas pārāks, ja negribi likt sludinājumu, ved uz šprici

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.