Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1572 skatījumi

Kada veida var iesudzet tiesa sunu audzetavu un kur versties?

Dzīvnieki » Suņi

Kur var versties lai uzzinatu ka iesudzet tiesa audzetavu un kinologu,kas pardeva labradora kucenu ar genetisku acs saslimsanu.Nopirkam suniti ar ciltsrakstiem un visiem dokumentiem,potem un tagad izradijas ka vinam ir genetiska katarakta vienai acij.Gribam iesudzet tiesa audzetavu un kinologu kas parakstija sertifikatu pat neparbaudot kucenu,tikai nezinam kur versties...Gribam palidzet savam sunitim un uztaisit dargu acs operaciju un sodit negodigu audzetavu,lai vairs nekrapj cilvekus!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ciltsraksti, potēšanas dokumenti jau neko nesaka, ka viņam nevar būt kādas kaites. Ja jums ir līgums, kurā minēti veselības apstākļi, tad ir cerības ko darīt. Katrā ziņā, advokāts, kas par tīrām šķirnēm sajēdz, varēs palīdzēt, citādi jau nekā. Parastā tiesā bez saprotoša advokāta nekas nesanāks. Tad ir 50/50, kas vinnēs, vai kuram pazīstami kādi ietekmīgi cilvēki.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Jana

+4383

 
A kāpēc Jums vajadzīga tiesa? Ko Jūs gribat panākt? Slēgt audzētavu? Ja patiešām ir tāda kaite, visprātīgākais būtu prasīt no pārdevēja atpakaļ kādu noteiktu naudas summu, ko esat samaksājusi par pašu kucēnu, vai arī atgriezt viņiem kucēnu, pretī ņemot jaunu vai naudu.
Ja audzētājs nepiekrīt atgriezt N.to summu un nemeklē kādu kopīgu risinājumu nu tad vēl ir vērts ar tiesu ķēpāties.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Pilnīgi piekrītu

Jevģēnijs Lugovskis, pirms 13 gadiem :

Piekrītu :)

Jelena Moisejenko, pirms 13 gadiem :

Mes zvanijam uz audzetavu un tur atsakas kaut ko darit un pat atgriezt naudu par suni norakstot visu vainu uz kinologu,kas parakstija dokumentus.Zvanijam ari kinologam,kurs vaino audzetavu.Ta ka mums nebija citas izejas ka tikai versties tiesa,jo konsultejoties ar kinologiem no FCI un LKF visi teica ka noteikti jaiesudz tiesa un tiem gribot negribot naksies apmaksat sunim operaciju arzemes kas maksa ap 3000 $ un atgriezt naudu par pasu suni.
Paldies visiem kas atsaucas uz manu jautajumu!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jāiet pie advokāta. Uzraksti man uz draugiem.lv - iedošu advokāta kontaktus ;)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Tādā pašā veidā, kā jebkuru citu juridisku vai fizisku personu. Uzrakstot iesniegumu rajona tiesai, nomaksājot valsts nodevu, pievienojot nodevas nomaksas kvīti un nosūtot to pa pastu ierakstītā vēstulē uz tiesu.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.