Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2093 skatījumi

Kur var iegādāties Lielā Šveices ganu suņa kucēnu-meitenīti, un cik tas maksā. man var nebūt ar dokumentiem, jo nepieciešams ne izstādēm

Dzīvnieki » Suņi

mums bija mīļš ģimenes loceklis ,sargs rotvellera jauktenīte. Gudra, saprotoša,riktīgs sargs. šogad palika 12 gadi un aizgāja mūžibas laukos. meklējam jaunu ģimenes locekli, tikpat gudru bet šoreiz domājam par Lielo šveices ganu suni vai Hovowartu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Agneta Kalēja

+2081

 
Ļoti šaubos vai šos suņus (ar normālu psihi) dabūsiet bez ciltsrakstiem. Šveicietis maksā 1000 eiro kā minimums.
Ciltsraksti nenozīmē vien papīrus, ar ko iet izstādē - tie ir vecāki, vecvecāki, iedzimtās slimības un visi zemūdens akmeņi, kas var atklāties. Tas ir audzētājs, kas speciāli pārojumam meklējis otru pusi, braucis uz citu valsti un maksājis naudu, tas nozīmē, ka kucēns būs attārpots, potēts, ka būs līgums ar pārdevēju. Tas nozīmē,ka nepērc uz dullo un tad tik atklāsi kaut ko laika gaitā... Iesaku mājas lapas: www.dogs.lv (forumā par šķirnēm un audzētājiem var kontaktēties, lasīt un jautāt) un www. zennenhund.lv (šveicieši)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SLUDINĀJUMU SERVERĪ WWW.SS.LV- PĀRDOD 3 MĒNEŠI VECAS MEITENĪTES PA 70 LATIEM. JA MEKLĒJAT BALTO ŠVEICES AITU SUNI. IR ARĪ CITI PIEDĀVĀJUMI. HOVOWARTS GAN NEBIJ

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.