Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Elfa Melvere

+40

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 4634 skatījumi

Kā ārstēt ādas slimības sunim?

Dzīvnieki » Suņi

Lasu un mēģinu saprast,vai man vienai liekas ,ka ārstu kompetence un palīdzēšanas iespējas ir neadekvātas pret samaksu,ko viņi par to prasa????
Runa ir par to pašu,sunim visa pavēdere ir ar smalkiem izsitumiem,nogājušu spalvu un asfalta pelēkā krāsā plikā āda..Iesākās no padusēm un cirkšņiem.Patreiz jau par visu pavēderi un arī ausīs,arī parādās starp ķepu pirkstiem un ap muti.....Kvantums ar medikamentiem ,analīzes,šampūni,tikai sausā, super dārgā, Hils barība,zivju eļļa utt.Rezultāta nekāda,tikai jauni konstatēti slimības skarti laukumi....Šodien atkal pie ārsta,un epopeja no gala-citi medikamenti,cita barība,varbūt pamēģināsim tā ,bet varbūt pamēģināsim šitā.
Atkal atstāju-10.00 konsultācijai,10.00 par analīzēm,8.00 par pusi no zālēm,1.20 par izmantotiem materiāliem(?),un pēc 2 nedēļām nāciet atrādīties....Nu nemaz nepārliecināja,ka viņa vispār saprot ,kas tam sunim kaiš,un paliek tādas nepatīkamas sajūtas ,ka es nesaprotu ,par ko vispār maksāju naudu...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

1) Es iesaku griezties Dzīvnieku veselības centrā pie Dr.Allas, ļoti laba ādas slimību speciāliste. 2) ir ļoti daudz atkarīgs no paša saimnieka, un vai tiek ievēroti visi ārsta norādījumi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Katrīna

+10

 
Diemžēl, tā tas notiek. Ādas slimību iemesli var būt tik neizdibināmi, ka labākais ārsts neko nevar padarīt. Vai ir pārbaudīts uz ādas sēnītēm utt. (laboratoriski, un ne tikai uz pazīstamākajām!)? Tas ir ļoti svarīgi. Tas var būt no stresa, vai iedzimta ģenētiska anomālija, vai alerģija uz kādu alergēnu (kaut mājās uz putekļiem) - redzi, nosaucu jau daudz variantus. Principā, tur būtu jāveic simtiem analīžu uz visa veida alergēniem, kopējā diognostika, vides izpēte (lai atrastu, piemēram, kļūdas suņa uzturēšanās vietā vai garīgajā sistēmā - jā, tieši tā, runāju par psiholoģiju, varbūt ir kāda trauksme, kas suni novājina.). Tas prasa laiku un līdzekļus, un mums Latvijā nav speciālisti, ārsti cenšas, bet ko viņi var izdarīt. Latvijā ir tikai viena zoopsiholoģe, bet tur jau vajadzētu komplicētu speiālistu. Ieteiktu mēģināt griezties Jelgavā.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.