Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1293 skatījumi

Termina "paziņošanas diena" skaidrojums

Politika un valdība » Likums

Paziņošanas likuma 8.panta trešā daļa nosaka, ka dokuments, kas paziņots kā ierakstīts pasta sūtījums, uzskatāms par paziņotu septītajā dienā pēc tā nodošanas pastā. Savukārt likuma 8.panta ceturtā daļa nosaka, ka ja no pasta tiek saņemta izziņa par sūtījuma izsniegšanu vai atpakaļ nosūtīts dokuments, tas pats par sevi neietekmē dokumenta paziņošanas faktu. Vai šajā gadījumā dokumenta paziņošanas diena tiek uzskatīta septītā diena pēc tā nodošanas pastā neatkarīgi no tā, kad dokuments ir saņemts - ātrāk nekā septiņu dienu laikā vai vēlāk? Būšu ļoti pateicīga par korektu un pilnīgu atbildi!

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Tieši tā arī notiek, tiek ņemts vērā pasta zīmogs neatkarīgi no tā saņēmi vai nesaņēmi un kurā dienā. Iedzīvotāja paša pienākums ir norādīt deklarēto adresi tādu, kur arī uzturas un laicīgi var saņemt pastu.
Tātad ja piemēram atbildes sniegšanai/lēmuma pārsūdzēšanai ir dotas 30 dienas, tad atbilde tiek gaidīta 30+7 dienu laikā no izsūtīšanas brīža ar izņēmumu, ja gala termiņš iekrīt svētdienā.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.