Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1713 skatījumi

Ko Jūs gribētu redzēt par Valsts prezidentu (jānosauc konkrēta persona un iemesls)?

Politika un valdība » Politika

Šo jautājumu uzdodu tāpēc, ka bieži vien cilvēki nozākā politiķus tajā skaitā arī valsts prezidentu, bet reālu un labāku alternatīvu tauta nav nav spējīga no sava vidus piedāvāt. Tas mani kaitina, teikšu kā ir.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Viktorija Vitola

+5509

 
Trollīti Mūminu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Āris

+22646

 
Protams tādu ir pietiekoši.Sākumam nosaukšu dažus:Zanders,Sudraba,Grava.Domāju ka kādu sliktu "dosje"par viņiem būs grūti atrast vai ne?Redziet,nevar vienkārši nosaukt cilvēka vārdu un teikt labs,slikts.Ir jāseko līdzi viņu politiskajai un biznesa darbībām ļoti ilgi lai varētu izprast viņu būtību!Varētu teikt,ka to arī daru.Tā nu tas ir.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

RiMMa LoBrEkTe

+5532

 
Nevienu no viņiem personīgi nepazīstu, tāpēc grūti spriest, bet visssakarīgākais izskatās Lembergs, vismaz var redzēt reālus darbus.
Kā arī Sudraba, neko tāda sieviete, vismaz runā skaisti un sakarīgi, nezinu, kā tur īstenībā!!!
Varbūt valstī ir kāda persona, kura nav politikā un kuru mēs nepazīstam, bet kā valsts prezidents būtu ļoti piemērots!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
varbūt Lemberga kungs,,,es saprotu to ka vinji visi zog (tautas naudu )bet vins vismaz māk dalīties ar tautu (kaut vai piem,kā vins pacēla ventspili)un vins ir cīnītājs...nu man vismaz nebutu iebildumu ja vins butu ,labak vins nekā Zatlers kurš pat muti nemāk atvērt neklausoties mikrafonā ko vinjam saka ...

pirms 14 gadiem  

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

un tu neuzrakstīji ko tu gribētu ?redzēt ..;)

Rahims Geidarovs, pirms 14 gadiem :

Artūrs Irbe. Iemesls - māk tikt galā ar cimperlīgu un dažkārt mazvērtības kompleksu māktu komandu, kāda ir arī mūsu tauta. :D

Miss Lita.., pirms 14 gadiem :

nu skaidrs,,;)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
Nesen krievijas valdībā izteicās, ka Vaira Vīķe Freiberga bija nopietns šķērslis abu valstu attiecībās, tieši VVF nostājas un uzskatu dēļ... ;) Tapēc es zinu, ka viņa bija uz pareizā ceļa un man nebūtu nekas pretī viņu redzēt prezidentes amatā vēlreiz... ;)

pirms 14 gadiem  

Rahims Geidarovs, pirms 14 gadiem :

Paldies par atbildi, bet, diemžēl Vairas Vīķes-Freibergas pilnvaru laiks jau ir beidzies. Varbūt jautājumā tas tā nebija noprotams, bet gribētu kaut ko vairāk uzzināt par kandidātiem, kas tik tiešām varētu būt labi valsts vadītāji tieši nākotnē.

Kashins DaWeeD, pirms 14 gadiem :

Heh, nu tādā gadījumā vēl jāpameklē, bet es domāju, ka noteikti būtu jāizvēlās kāds cilvēks - uzņēmējs, kas savā dzīvē ir spējis pats daudz sasniegt arī bez pareizajiem sakariem un līdzcilvēku apzagšanas.

Pirmais man prātā nāk Ķirsons, bet būtu vēl jāpapēta, noteikti kko līdzīgu viņam. Cerams, ka domu sapratāt... ;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Āris

+22646

 
Turpinot iepriekšējo domu,varbūt mums der Ščerbatiks jo viņš izskatās stingri stāv uz kājām.Vai "pozitīvais" zaglītis no V? Tomēr ceru ka par Ķirsonu bija tikai joks? Un tomēr jāatzīst mēs spriežam sekli,runājam sazin ko ,bet lielākajai daļai visvienalga.Nez kāpēc mums nenāk prātā tādi kritēriji kā profesionālisms,erudīcija,augsti morāles principi un galu galā patriotisms šī vārda vistiešākajā nozīmē.Tādi CILVĒKI ir,tikai nezinu vai nav jau par vēlu.

pirms 14 gadiem  

Rahims Geidarovs, pirms 14 gadiem :

Vai jums ir zināms kāds šāds cilvēks?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.