Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

jautajums:

+72

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2417 skatījumi

Dzemdibas LV vai Uk?

Grūtniecība un vecāki » Jaundzimušais

Labdien!Es ar savu sievu,jau vairāk kā gadu dzivojam UK,un reiz ir pienācis tas bridis ,kad domajam par bērnu.Respektīvi jautājums ir tāds,kura valstī būtu labakas dzemdības,gan pēc smaguma pakāpes ,gan pēctam pabalstu ziņā?un kādi pabalsti Latviešu gimenei pienākas laižot bērniņu UK valstī? un kādas formalitātes jākārto?

Patreiz abi strādājam un maksājam uk nodokļus:

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uk noteikti... Latvijā bērnus nespēj novērtēt te tik visu ņem nost, samazina pabalstus un visu pārējo. Uk tāda bardaka kā pie mums nav.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liva Suna

0

 
mums uk piedzima mazuliitis, un jaa lativjaa nav nekaadi dizzie pabalsti , taadeel visu kaatojaam te, tautiibu gna dzirdeeju ka nevar dabuut ja nevienam novecaakaiem nav brittish pilsoniiba, taa kaam ums teetim bija tad arii beerninnam ir birtu pilsoniiba, un tagat arii dabujaam latvijas personas kodu (bija jaabrauc uz veestnieciibu to dariit) un taisiisim arii latvijas pilsoniibu

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Antons

+4839

 
Pēc smaguma pakāpes? Tas taču atkarīgs no katrām dzemdībām individuāli. Viena sieviete var piedzemdēt lieki neiespringstot, cita var mocīties 24h. Viena dzemdē pati (dabiskā veidā), cita izvēlas vai arī viņai tiek nozīmēts ķeizars. Tas nu noteikti ir jūsu ziņā.
Par pabalstiem - tur, kur jūs maksājat nodokļus, tur arī dzemdējat. Vismaz LV pabalsts tiek rēķināts no samaksātajiem nodokļiem - tā kā nedzīvojat te jau gadu, tad.. šeit, LV, domāju, ka varat rēķināties tikai ar pašu minimālo.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es ieteiktu UK.Tur arstu aprupe ir daudz pozitivaka un ari pabalsti ir lielaki(Aptuveni600Libras/).Pec dzimsanas UK mazuli jaregistre pec jusu pieraksta noraditaja dzimtsrakstu nodala.Mazulim automatiski tiks pieskirta UK tautiba un pilsoniba.Pectam mazuli vajag registret ari LV vestnieciba-tada gadijuma lidz 18 gadiem viñam bus dubulta tautiba un pilsoniba.(Sasniedzot pilngadibu viñs pats vares izveleties pie kuras tautibas un pilsonibas palikt.)Ja berns netiks registrets LV vestnieciba-var rasties problemas ar berna izvesanu no UK.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.