Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Draudzenei bija tieši tāds pats scenārijs, kā minēts Jūsu vēstulē. Uz doto brīdi bērns ir jau pusgadu vecs, bet pabalstu viņa vēl joprojām nesaņem. Atbraucot uz Latviju, lai reģistrētu bērnu, viņa kļūdījās un atklāti pateica, ka bērna tēvs dzīvo Īrijā. Latvijas puse tagad pieprasa no Īrijas atbildi, vai viņas draugs jau tur nesaņem pabalstu par bērnu. Īrijas atbildīgās varasiestādes, savukārt, nekādi nesniedz atbildi. Viss iestrēdzis. Tā ka... manuprāt jādzemdē šeit un, kad visi papīri nokārtoti, var braukt prom. Piedevām, tas ko viņa stāstīja par to, kāda šajā sakarā ir medicīniskā aprūpe Dublinā... Tad jau labāk dzemdēt kādā ambulancē tepat Latvijas laukos.
Katrā ziņā tiešām jānoskaidro visas nianses, pirms kaut kur doties. Arī, ja kādam atstāj pilnvaru nokārtot dokumentus, jāraugās, lai pilnvara būtu tieši šim nolūkam - reģistrēt, nokārtot naudas lietas, domāta. Tas arī no draugu negatīvās pieredzes. Nav svarīgi, kurā valstī būsiet, problēmas ir ar mūsu varasiestādēm.
Lai veicas!

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.