Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1878 skatījumi

grūtniecība - mikrouzņēmums un parasta SIA

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

Sveiki, vai kāda te ir arī grāmatvedis, vai zinošššš šajā lietā!
Vai jūs lūdzu nevarētu man apskaidrot sekojošu lietu - tuvākajā laikā plānojam papildināt ģimeni ar bērnu, bet lieta tāda, ka es strādāju mikrouzņēmumā....kā rēķina dekrēta naudas un māmiņalgas salīdzinājumā ar parastu SIA un mikrouzņm.? Piem., ja mana alga uz papīra ir 450 Ls un vai lūdzu varētu ar piemēriem, lai vieglāk saprast!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja es strādātu parastā nodokļu maksāšanas uzņēmumā. Alga 250-300, tad es saņemtu kādi 150-200ls. Sakarā ar to, ka strādāju mikrouzņēmumā saņemu no tās pašas algas 47ls

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Nav starpība kur tu strādā, bet gan kā ir maksāti nodokļi par pēdējo pusotru gadu. VSAA mājas lapā ir smuki aprakstīts, cik un kā tas tiek aprēķināts.

pirms 13 gadiem  

Meceslavs Bogdanovs, pirms 7 gadiem :

Manuprāt aizdevums biznesam ir ātrākais veids ka paplašināt biznesu un veikt tā izaugsmi. Citi veidi arī ir ļoti efektīvi, bet aizņem lielāku laiku. https://www.cityfinances.lv/rekinu-finansesana/

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.