Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

elina

+340

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 2386 skatījumi

iesakat ginekologu rīgā

Grūtniecība un vecāki » Grūtniecība

iesakat kādu labu valsts apmakātu ginekologu rīgā....!!! (gaidu savu otro mazulīti)
Ar pirmo bērniņu apmeklēju privāto ginekologu (labs jau bija, bet....$), bet es biju vīlusies, jo viņiem tas ir bizness - nokāst pēc iespējas vairāk naudas un aizsūtīt pie visiem iespējamiem ārstiem, par kuru vizītem ir jamaksā astronomiskas summas.
Tādēļ šoreiz vēlos atrast labu valsts apmakātu ginekologu.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Vīlusies par to, ka ginekologs bija labs un veica visus nepieciešamos izmeklējums pirms bērniņa dzimšanas vai par to, ka tas viņam ir bizness? :) Jūsu komentārs ir diezgan nekorekts! Ne jau ginekologs, kas tiešām strādā ir vainīgs, bet gan tas, ka jūs nevarat atļauties apmaksāt viņa darbu, kas Latvijā vēl ir ļoti lēti salīdzinājumā ar citām ES valstīm un ASV! Problēma jau nav labā privātajā ginekologā, bet gan jūsu nespējā apmaksāt viņa darbu! Valsts apmaksāts ginekologs pieņem jūsu rajona poliklīnikā un visu šo speciālistu sniegtie pakalpojumi atbilst pieejamajam valsts finansējumam, respektīvi neko vairāk par apjautāšanos, kā jūtaties nevarat cerēt!

pirms 13 gadiem  

elina, pirms 13 gadiem :

esmu vilusies par to,ka mani sūtīja uz visādām galīgi nevajadzīgām pārbaudēm,par ko plēsa bargu piķi..un ne jau garants ir naudas summās bet labā ārstā!!!!ok, man ginekoloģe bija laba, bet tas ka viņa sūtīja mani pie visādiem absurdiem ārstiem uz visādām absurdām izmeklešanām - tas ir stulbi!!!
uzskatu ka ir labi valsts ārsti,tādēļ es te jautaju,vai kāds zin kādu LABU VALSTS āRSTU!!!p.s.es varu atļauties maksāt 30Ls par vizīti,bet tas ir lieki,jo grūtniecība ir dabīgs process :)

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Neesmu vēl sastapies nevienu ārstu, kas sūtītu uz visādām nevajadzīgām pārbaudēm, kā jūs to formulējāt! Izskatās, ka problēma ir bijusi komunikācijā un šeit nelīdzēs ne valsts apmaksāts ārsts, ne privātais, ja neradīsiet kopīgu valodu ar ārstu un neizjautāsiet par visām manipulācijām, kuras tiek veiktas, to nepieciešamību, utt. Jūs kā pacients nevarat izvērtēt, kas jums ir nepieciešams vai nav, bet tas nenozīmē, ka jums nav tiesību sīki un smalki iztaujāt ārstu, kam tas ir nepieciešams un arī

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

atteikties no kādām pārbaudēm, ja jūtat, ka tas nav nepieciešams.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Lai arī grūtniecība ir dabīgs process, nevajag aizmirst, ka tas ir arī pietiekami bīstams pasākums un tikai pateicoties tam, ka sievietēm vairs nav jādzemdē mājās, ir ginekologi, kas jau savlaicīgi veic visas analīzes un izmeklējumus, dzemdības ir kļuvušas drošākas. Valstīs, kurās šādas iespējas nav, joprojām mazuļu mirstība pie dzemdībām ir ap 180 bērnu uz 1000 bērniem Angolā pretstatā 2,75 Zviedrijā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.