Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1326 skatījumi

Antiseptiķa sastāvs?

Zinātne » Ķīmija

Labdien!
Ļoti gribētos dzirdēt kāda ķīmiķa vai cita zinātāja viedokli par koksnes aizsarglīdzekļu jeb antiseptiķu sastāvu! Vai mājas apstākļos ir iespējams pagatavot ļoti efektīvu un kvalitatīvu antiseptiķi, kas būtu gan videi, gan veselībai saudzīgs, tai pat laikā noturīgs pret koksnes sēnēm, pelējumu/zilējumu, kokgraužiem un UV starojumu?
Veikalā piedāvātie produkti diemžēl neattaisnoja savu efektivitāti, turklāt cena ir nesamērojama! Informācija uz iepakojumiem ar ir visai skopa, jo ražotāji nevēlas atklāt savu "komercnoslēmumu"!
Jau iepriekš paldies par atsaucību!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

mājas apstākļos pagatavot normālu aizsarglīdzekli kokam neizdosies izgatavot,un diemzel veikala esosa produkcija ir ekologiska un tapec ari neefektiva,es krasojot zogu krasu jaucu kopa ar benzinu lai ta iesuktos koksne dzilak un tur kur nokrasoju ar nesajauktu krasu tur zogs diemzel tagad jau ir sapuvis. vietas kuras nav redzmas nokraso ar ellas un degvielas maisijumu,bet skidru ta lai dabu iesukties. varbut palidzes iemet aci siet -http://varupats.lv/

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.