Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Alvis Dadzis

+10

 
  • 7

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1790 skatījumi

Staļins bija maita

Zinātne » Laiks

viņš maita okopējot baltiju

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (7)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis G.

+2334

 
No tautiešu viedokļa, kas tika nomocīti sibīrijā vai laimīgi atgriezās Dzimtenē, apzīmējums "maita" ir tikai ziediņi.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

kaspars saukums

+3719

 
bija gan jā:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

lielākais maita vēsturē

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Bij,bij:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Neteikšu gan, paskaties kādas ēkas taisīja Staļina laikā, bija respekts un kvalitāte, jo pie varas bija stipras rokas. Tagad memesdēliņi pie varas un taisa visādus sūdu mājokļus kuri knapi iztur 2 gadus un to neviens nekontrolē. Hruščeva laikā jau arī sāka zust kvalitāte, varbūt uz pusi. Tapēc skaties un griezies kā gribi Staļina laikā celtās mājas vēl nokalpos 100-200 gadus. Ja būtu vēl dzīvs Staļins tad nebūtu tādu bedrainu ceļu kā tas Latvijā !

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis G.

+2334

 
Neesi dumjš, salīdzināt Hitleru, Staļinu ar Ulmani! Kas Tu par latvieti! Pāris tūkst. karaspēku nostādīt pret n-skaitliski pārākajiem PSRS bruņotajiem spēkiem? Hitlers kara beigās tā darīja, bet mūsu Prezidents negribēja savus pilsoņus pakļaut iznīcībai, bet Tev to nesaprast.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Dzīvē nekad viss nav melns vai balts, bet ir arī pelēks! Vēstures traktēšana nekad nav viennozīmīga un katrai valstij ir sava vēstures izpratne! Ja mēs analizējam tā laika notikumus, kad LR "tika okupēta" Latvijas Republikas vēstures traktējumā un "iekļauta" Padomju Savienības sastāvā pēc Latvijas tautas lūguma, saskaņā ar Krievijas vēstures traktējumu, arī Latvijai ir savi skeleti skapī un nesmukumi, kuri netiek pienācīgi atspoguļoti! Un viens no tādiem nesmukumiem ir "visas tautas mīlētais diktators", kas pie varas nāca atlaižot saeimu un ar militāru spēku sagrābjot varu Kārlis Ulmanis, kurš arī ir vienīgais LR okupācijas vaininieks, jo uz Padomju Savienības ultimātu par armijas ievešanu nereaģēja adekvāti un necīnījās ar armiju, bet pats ielaida Padomju karaspēku Latvijā un palīdzēja Latviju iekļaut Padomju Savienībā. Diemžēl, pateicoties veciem cilvēkiem un mūsu ex prezidentam, kas ir centies cik spēdams uzspodrināt tautas nodevēja Ulmaņa tēlu, mūsu vēstures izpratne ir nepareiza!

pirms 14 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Viss augstāk minētais gan nekādā ziņā neattaisno Staļinu, jo tāpat kā Ādolfs Hitlers, Josifs Staļins, Benito Musolīnī un Kārlis Ulmanis - tie visi bija diktatori, kas absolūto varu bija sagrābuši un ieviesuši autoritāru režīmu savās valstīs! No Staļina represijām cieta ne tikai latvieši, bet arī krievu inteliģence, poļi, ukraiņi un citas nācijas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.