Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris ......

+20

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1664 skatījumi

Gribu zināt

Sports » Futbols

Gribu zināt vai ir jēgas sākt trenēties futbola no 15 gadu vecuma? vai butu iespeja kkur tikt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viss ir atkarīgs no jūsu mērķiem, sportot vienmēr ir jēga un jebkurā vecumā. Protams, ja vēlaties kļūt par slavenu futbolistu, tad ļoti iespējams, ka ir jau par vēlu, jo ar futbolu sāk nodarboties jau no kādu 8 - 10 gadu vecuma dažādās futbola skolās, taču treniņi notiek arī jūsu vecuma grupās, tā, ka tik uz priekšu, ja futbols patīk, tad kādēļ ne?

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

nu es pats jau 5gadus speeleeju un tur ir taa -ja tu speej tikt liidzi tad speelee bet ja tu neesi ar ar daudzmas nelielu speeles pieredzi tad vari uz pirmajaam speeeem arii netikt!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vajadzētu papildināt jautājumu ar sīkāku aprakstu kādi ir tie mērķi uz kuriem Tu gribi kkur tikt. Ja gribi tikt uz profesionālo futbolu, tad ir ļoti, ļoti maza iespēja, ka Tevī mīt lielā futbolista talants, bet līdz 15 gadiem viņš nez kāpēc neparādījās. Ja tāds talants būtu, tad tam jau vajadzēja ātrāk izpausties un uzsākt nopietni trenēties vajadzēja ātrāk. Ja gribi vienkārši trenēties amatieru līmenim, tad protams to var sākt jebkurā vecumā. Futbols ir ļoti foršs komandu sporta veids, kur var izklaidēties kompānijā, taču ņem vērā, ka tā spēlējot nopietnā līmenī straujā bremzēšana un mešanās no viena uz otru sānu ir diezgan kaitīga meniskiem, īpaši, ja vēl spēlētājam ir paliels svars. Ka nesanāk par šādu aizraušanos vēlāk nožēlot ar mocīšanos no ceļgalu sāpēm.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja tev ir pieredze kaut vai sētas futbolā vai kautkam tamlīdzīgam, tad jau var mēģināt.Bet ja gribi no 0 ,nu laikam nav jau vērts(līdzi pārējiem netiksi, trenneris tevi vienu netrennēs).!!!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

tu jau vari pagaidīt, kad tev būs 60 un tad tu varētu buut vecaakais futbolists latvijas izlasee

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Kad tad, ja ne tagad! ja gribas, ejiet un par netikšanu nemaz nedomājiet, jo puse veiksmes ir tajā, kā Jūs domāsit!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.