Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1705 skatījumi

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

A. L.

+7446

 
tas vairāk atkarīgs no cilvēka organisma utt, bet vislabāk ir izvēlēties pārtiku, kas nenoslogo vēdera darbību pārāk daudz, bet dod gana daudz enerģijas. Teiksim tās pašas auzu pārslu putras. Un vispār graudu putras. Izklausās muļķīgi, bet tiešām palīdz. Pirms pašas sacensības apēd pāris banānus un līdzi paņem noteikti ūdeni dzeramo. Ne gāzēto, bet parasto.
Un atceries - nekādā gadījumā nedzer enerģijas dzērienus, jo no tiem paliek tikai un vienīgi sliktak. Viņi sākotnēji dod mazliet enerģijas, bet pēctam no Tevis izsūc vairāk kā dod. Banāni un tumšā šokolāde ir labākā enerģija, ko lietot brauciena laikā un pirms.

pirms 14 gadiem  

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 14 gadiem :

Par enerģijas dzērieniem kas nopērkami katrā pārtikas veikalā,pilnīga taisnība,izmesta nauda,pēc tam slāpst vēl vairāk,un jēgas nekādas.Isostar gan var ņemt,bet tas jau Latvijā pārtikas veikalos nav nopērkams.Bet labi atsvaidzina ledus tēja Nestea ar persiku garšu,tas pēc savas pieredzes.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Es ar par banāniem un šokolādi, bet tikai kā papildus, jau pēc kādiem kilometriem. Tukšā dūšā šokolāde nebūs labākais.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Artis Liberis

+205

 
neko smagu nja šokalādi un olukulteni.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.