Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

frrrrjanka

+31

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1810 skatījumi

kā nomst?

Sports » Skriešana

Ja es dienā skrienu un pavingroju, tad ko man vajadzētu labāk ēst un no kādiem ēdieniem izvairīties, lai svars ietu nedaudz zudumā, lai nebūtu tauki (liekie)? Nedaudz pa ziemu alus puncīts noaudzis :D

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Atteikties no miltu izstrādājumiem, ceptas gaļas vietā izvēlēties vārītu vistas gaļu. Censties visu ēst nesālītu, bet, ja sāls tomēr ir ļoti svarīgs, tad vismaz to pieberiet jau gatavam ēdienam nevis vārīšanas laikā. Un galvenais ūdens, ūdens un vēlreiz ūdens. Dzeriet ūdeni!

pirms 13 gadiem  

frrrrjanka, pirms 13 gadiem :

darbā izdzeru vismaz 12 glāzītes (o.2l) ūdens.
Nu un kā ar cukuru tējā???

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Cukuru lietot nevajadzētu, ja ļoti garšo salda tēja, tad ar medu, bet ja esat iecienījis kafiju ar cukuru, tad iegādājieties aptiekā Candarel cukuru tabletītēs.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Taču atcerieties, ka kafija no organisma izskalo šķidrumu, tāpat kā sāls liek organismam uzkrāt tauku rezerves. Ja dzerat kafiju, tad virsū uzdzeriet vismaz tik pat daudz ūdens.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Indra (I.T.)

+14935

 
Nedzeriet kafiju, dzeriet tējas, ūdeni - nekādas sulas, alu. Tauki savā ziņā ir nosacīts jēdziens. Alus vēders vairāk sastāv no liekā ūdens (kas palicis organismā) nevis no taukiem, kas jādabū prom. Neēdiet ceptas lietas (izņemot dārzeņus), ēdiet visu pārējo, bet centieties ēst to sākumā par trešdaļu mazāk kā ierasts, vēlāk uz pusi samaziniet porcijas kā sākumā. Dienā apēst vajadzētu ne vairāk kā 3/4 kārtīgas rupjmaizes šķēles, dzeriet skābiena produktus, ja Jūsu vēderiņš ir paliels, labāk dzeriet paniņas.
Dienā normāli cilvēks jau ar pārtiku uzņem ūdeni - zupas, augļi, dārzeņi, tik tiešām, dzeriet tik, cik Jums prasās, jo tieši pārlieku lielais ūdens patēriņš izraisa šķidruma uzkrāšanos organismā, kas stāv uz vēdera un gurniem. Mans šķidruma patēriņš (ko uzņemu ar ūdeni un tējām) sastāda puslitru līdz litru dienā un vairāk man neprasās.

pirms 13 gadiem  

Indra (I.T.), pirms 13 gadiem :

Vingrošana - vismaz vienu stundu 4/5 reizes nedēļā, bet rēķinieties, ka ar vingrošanu Jūs uzaudzējat muskuļus un, ja tos pārtrauks trenēt, tie samazināsies un uz to bāzes atkal uzkrāsies liekais šķidrums un tauki.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Kārtīga pavingrošana ir vismaz 30-45 minūtes, var arī vairāk. Bet efektīvākais treniņu rādītājs ir sava pulsa novērošana. http://www.brianmac.co.uk/hrm1.htm

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ir jāpavingro kārtīgi. Biju sanatorijā, ēdu 3x vairāk nekā mājās, bet pateicoties fizioterapeitam dažus kg nometu. Pastaigā pie fizioterapeita vismaz 2 nedēļas. Ja gribi lētāku variantu, varu ieteikt zaļo tēju. Veikalos to nepārdot, Draugos rakstiet, pateikšu kur var nopirkt! Lieliski attīra organismu, jau pēc nedēļas man bikses krita, kaut esmu tāpat tievs. Vārda vistiešākajā nozīmē attīra, he he :)))

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.