Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Guna ღ

+362

 
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2576 skatījumi

gribu uz Itāliju! Kā vislētāk tur nokļūt?

Ceļošana » Eiropa

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Gints Malzubris

+100

 
Lido ar ryanair. Es no Milānas (bergamo) atlidoju pa 20 lvl + bagāža. Šķiet nesen bija tieši ryanair akcija, kur uz šo Bergamo bija biļetes pat par 1 latu. Veiksmīgu ceļojumu!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

bitch

+4268

 
Var stopot. Man viena paziņa ar savu draudzeni aizstopoja līdz itālijai. Pa ceļam būs iespēja aplūkot arī citas vietas un noteikti būs jautrāk kā ar autobusu vai caur aviokompānijām. Protams, nav droši. Noteikti iesaku ņemt kādu līdz, gan jautrāk, gan drošāk.
Bet, ja sopošana nepatīk, vai nevēlies šo variantu, tad lētāk būs ar autobusu. Es savlaik braucu ar autobusu līdz Varšavai un tad no Varšavas līdz Romai. Jāteic ceļš tāls un šausmīgi garš, un nogurdinošs. Tagad varētu būs arī pa taisno autobusi līdz Romai.
Vari painteresēties pie paziņām, vai viņi gadījumā nebrauc vai nezin kā ērtāk un lētāk tikt. Ja vairāk cilvēki zinās Tavu vēlmi, tad lielāka iespēja, ka kāds izpalīdzēs vai ko ieteiks.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vilis Folkmanis

+200

 
Es ar ryanair biļešu medīšanu nodarbjos samērā profesionāli jau gadu un esmu draugiem noķēris uz Milānu par 1.20 ls turpu un atpakaļ caur Stokholmu,bet Uz Pizu par aptuveni Ls 2.00 turpu un atpakaļ,bet laicīgi pērkot par 30-50 Ls var samērā bieži sakombinēt uz dažādiem Itālijas punktiem.Ir arī svarīgi vai ir vēlme redzēt Romu,slēpot Itālijas Ziemeļos vai Ir vēlme būt pie Vidusjūras vai Adrijas jūras.Itālija ir liela un daudzveidīga.
Var arī aizlidot uz Sardīniju vai Sicīliju,kas arī piederās pie Itālijas,bet ir jau kas pavisam cits.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es nupat biju Pizā,lidoju ar Ryanair.No Rīgas uz Frankfurti,tad Frankf.-Piza,un tāpat atpakaļ.Lidojums kopā mums 2 izmaksāja 20 Ls.Tātad 10 Ls no cilvēka,bet var atrast vēl lētāk.Jāseko līdzi Ryanair piedāvājumiem:)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Piekrītu Gintam, skaties Ryanair mājas lapā akcijas, savieno lidojumus, un uz priekšu.Tiešām var pa ļoti lētām naudiņām aizlidot, tikai tie nebūs tiešie reisi, bet savienotie, nu izņemot Milāna, kur ir tiešais Rīga-Milāna

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elīza Lasmane

-340

 
ar kājām

pirms 14 gadiem  

Guna ღ, pirms 14 gadiem :

slikts komentārs, Elīz, slikts... :D

Dānis Kālis, pirms 14 gadiem :

Mhm, ja neapmierina atbilde, varbūt nemaz nevajag uzdot jautājumu ;)

Guna ღ, pirms 14 gadiem :

redzu ka tu ielien visur kur vien vari savu purnu iebāzt!

Guna ღ, pirms 14 gadiem :

:)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.